anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cât de ușor acceptați invitația unui prieten de a vă deplasa la el acasă pentru un pahar de suc și altele? Nu știu...eu nu prea sunt așa ușor de convins. În plus, dacă vine un cutremur mare și mor la el în casă, iar dacă stăteam la mine acasă supraviețuiam? Ați văzut și voi ce se întâmplă pe la televizor, tot felul de cazuri, deci mai bine ieșiți în oraș la o terasă!

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cand e un prieten....are jocuri? ok
Nu are jocuri? not ok

Cand e o prietena...cel mai bun scenariu -sex
Cel mai rau scenariu..suc
castigi oricum

| Musique a răspuns:

Ok, mă duc să dorm.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca si cu Parca se plimbau pe-o barca. Si daca Daca nu era, Parca parca se-neca!

| zurick a răspuns:

No nu te du nici acolo ca vine cutremurul sau Samuraiul Jack(asta mi-a venit in minte, ce vrei?)Ramai doar acasa la tine! Si sa nu lasi pe nimeni sa intre laughing

| ??c??? a răspuns:

Tu crezi că mă duc la el acasă? Îi zic
"Bre, hai la o înghețată, tu faci cinste"
Și îl mai trag de limbă să îmi cumpere și niște suc.
smug
De menționat, asta s-a întâmplat acum 2 zile și nu mint
laughing

| suităr a răspuns:

Foarte ușor.

| Fridăm a răspuns:

Îmi trimite vreo 10 mesaje cu '' Haai, te rooog! '' şi tot nu mă duc. Poate vine vreun asteroid, ceva, şi nimereşte exact locul în care mă aflu, când sunt pe drum. Fel şi fel de cazuri, vorba ta. Nu-i de glumit cu aşa ceva sad.

| LordBolton a răspuns:

*scoate bazoka*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da!

| DomnişoaraClannad a răspuns:

De obicei când cineva îmi face cinste accept aşa că poate să vină şi Satana din Iad că tot mă duc.

| alexandra2222 a răspuns:

Nu are cum sa vina vreun cutremur chiar cand esti la el acasa. Si daca ar fi sa vina (ceea ce e imposibil)te adapostesti undeva