Dar cum ne-ai onorat cu prezenta qulangiule. :]]
Stai, 11:35 dimineata?
Voiam să văd ce-mi fac copiii.
Si tu esti tata?
Eu am visat ca priveam doua fete care se jucau cu niste papusi.n-am mai rezistat si le-am violat
Eeee Sergiule...iti bag papusi pe gat daca ma superi
Am visat ca m-am catarat pe acoperisul unei case inalte rau. faza era ca nu stiu ce cautam acolo ).
mă asteptam sa zici ca l.ai visat pe Slendu.
Unde sunt voturile?
Eu am visat ceva, ce azi s-a adeverit ... nu povestesc fiindca nu e pentru T/Amuzante
Ce sa-ti fac daca stai noaptea prin cluburi.
Ti-ai gasit si cine . cand am sa vad eu ca distractie dansatul printre transpirati plini de hormoni si muzica de proasta calitate, or sa zboare porcii si or sa imi cante la multi ani
Niciodată sa nu spui "Niciodată"
Pot spune chiar linistit . am fost o data si mi-am promit ca e prima si ultima oara cand am sa intru intr-un club
Asa rau e? Adica...imi imaginez. :]]
Am visat ca eram asasin, si ca de fiecare data cand imi terminam misiunea, primeam bani intr-un plic, si intr-un alt plic primeam o poza si date cu urmatoare victima O_O
La un moment dat primisem 2 plicuri, insa nu le-am deschis pe ambele, doar cel cu banii. Cand am mers acasa, am deschis celalalt plic si era o poza cu Jeff The Killer si cum stateam eu si ma uitam la poza se auzise din spatele meu 'ce bine am iesit in poza' si cand ma intorc, Jeff in spatele meu -.-''
A fost un coșmar. M-am dus sa-mi iau o furculita si nu mai erau. Cuțitele erau mutate unde sunt lingurile, lingurițele mici erau in locul furculitelor dar ele nu erau. Si glumesc. mă speriasem tare si incepeam să strig la mami că unde imi sunt furculitele. Wtf. Ăsta o fost visu... )
Daca asta-i cosmar...inseamna ca ai fi terorizata de visele mele. Odata am visat ca mă mesteca guma de mestecat.
))
Tu esti, vibetrix?
Nu. Eu sunt Unicornaș. :}
Eu sunt. -_-
Mi-a fost asa dor de tine(((((. cred ca am intrebat 20 de utilizatori:"esti vibetrix?("
Si...cine esti tu?
Stii,vibetrix,eu te caut mereu...
minutele din viata mea se scurg,
dar poate intr-o zi...
intr-o poza vom zambi, vibetrix!
Dar cine esti tu?!
Am visat ca ma aflam cu niste prietene, intr-o multime de oameni. Fetele tuturor erau blurate, in afara de cea a unui baiat care statea in fata mea si se uita la mine. Era inalt, cu parul usor carliontat, cu parul saten, ochi caprui si era chiar dragut. De obicei nu au niciun sens visele mele, insa eu cred ca mi-am visat varianta masculina lool.
IntodeaunaPunPariuCuViata întreabă:
DaciaRomania întreabă: