Esti amuzanta...fratilor,descretiti-va fruntile si mai radeti din cand in cand.rasul face bineppaa
Tu chiar nu ai ce face decat sa postezi intrebari fara rost?
Cum spune si daniela.atunci ce cauti pe TPU\/
De la mine n-ai ce alfa...prost spus. Sunt cea mai schimbatoare persoana din lume, mereu te voi surprinde cu ceva. Ma poti intreba orice, si iti voi da un raspuns. Dar de ce nu vrei sa te intreb ceva? iti este frica ca te intreb cat fac x la a 2-a ori y la a7-a, stai linistita, nu-ti dau intrebari imposibile.
Dragi utilizatorasi, uitati`va la categorie. O vedeti?
ce va asteptati? sa intreb acum : In ce an s`a nascut Einstein sau ce?
Eu cred ca ar trebui sa te intreb: "te-ai gandit mult pana sa pui intrebarea asta?"
Si tu ar trebui sa ma intrebi:"ce-i bostanul asta rotund ce-mi apasa gatul?"
@Brigitta
ti-as raspunde dar mi`e teama ca n`ai intelege. Nu cred ca intelegi buni oratorii.
Ti-as putea da eu o replica dar nu ar mai fi la categoria amuzante. Incearca sa pui intrebari mai cu sens. Cred ca as putea sa te intreb daca poti pune ceva intrebari mai inteligibile.
eu zic ca ar trebui sa te intreb : ce-ai baut?
hai la o bere da apoi nu mai pune intrebari de genul e TPU ca sa nu fi exmatriculata
Toti acestia ce ti-or raspuns or inteles "intrebarea"pe care ai pus-o intr-un alt sens, poate tu ai vrut sa aiba un alt inteles da citind "intrebarea" ta are un alt sens.Si la sfarsit "n`am ce afla de la voi", atunci de ce ne mai intrebi?, daca nu ai ce afla? Dar totusi esti la amuzante si trecem cu vederea. Altadata citeste intrebarea de 2 ori. Daca tu nu ai ce afla de la noi. nici noi de la tine!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: