Când sunt singură acasă mă gândesc la lănțicul tău de argint. (și la tine, bineînțeles)
Http://i.imgur.com/JkiRAMu.gif
... asta dacă se pune şi jocul cu păpuşile.
Sigur mai ales daca ai iesi afara din casa si te-as prinde vreun politati si te-as mangaia cu bastonul asa placere ar fi ca ai canta mozart gratis
Ce fac si cand nu sunt singur, doar ca fara sa primesc reprosuri.(sau macar sunt sigur ca nu primesc reprosuri, cacicafiindca cand nu sunt singur abia le deslusesc prin sonorul infernal al muzicii)
Ma tund:
http://2.bp.blogspot.com/......llery1.jpg
http://cdn.buzznet.com/......114299.jpg
De ce **** mea ai face asta? Iti strici imaginea!
Ascult muzica,stau in pijamale putin indecente dar in care ma simt bine, ma uit la anime-uri, citesc pe wattpad, stau pe TPU, facebook etc.
Imi dau laba cred Sau, fac ce fac de-obicei: Ma joc la pc, stau pe TPU, sau citesc o carte. Glumesc cu ultima faza
Cartile si scoala erau distractive inainte sa apara pc-urile
Deci îți faci labă în timp ce răspunzi pe TPU și te joci lol.Nu ai auzit de hentaiuri?
Ba da. Dar nu le fac in acelasi timp
Îmi adun toate păpuşile şi dau petrecere cu ceai.
Da, ştiu.Sunt aşa malefică.
http://imm.io/1eWXY
Nimeni nu are încredere să mă lase singurică acasă.
Așteaptă să se înnopteze, ieși afară gol, ridică mâinile și simte briza. Senzație faină rău de tot, eu am făcut asta de câteva ori, eram cu tot familionu acasă(și mai incitant .).
Ce drăguț.Pun pariu că aveai mai puțin de 10 ani.
Cum doamne iartă-mă să fac așa ceva la vârsta aia, când inocența era-n floare?
Acu vreo sâptămână în urmă am imitat-o pe mămica lui tarzan.
Încerc din răsputeri să îmi dau seama câți ani ai.
*timp de gândire*
Eu la 14 ani ai mei mă uit la hentaiuri.
Gândește-te, eu am terminat-o cu confidențele, o să mă crezi o psihopată, mai ales dacă-mi afli vârsta, deși sunt sigură că o să șoptească vreo păsărică niște numere .
14, frumos, mulți înainte.
Mulțumesc la fel.
Wow... esti tare
Sa stai dezbarcat prin casa... cum de nu am incercat?
Totusi. eu nu vad scopul intrebari asteia.
Vrea să aflu dacă sunteți mai nebuni ca mine
Eu stiu la ce te uiti cand esti singura http://www.youtube.com/watch?v=f56v6765A_Y#t=38
Hai nu zău, ca să te cred vreau un video cu mine când mă uit la alea
Nu te-am inregistrat ca il puneam pe net si te faceai de ras, ca sa vezi cat de dragut sunt.
Nu mai spune, drăguţule
Dau muzicala maxim ca o nebuna, apoi imi fac tot felul de frizuri ciudate, dupa ce ma plictisesc de asta, intorc dulapul cu susu-n jos (nu ca nu ar fi fost deja asa) si dupa aprind tv-ul si caut filme tampite si incep sa le comentez de una singura ca o ciudata.si pentru marele final imi flocosesc flocosenia, iar dupa caut plasturi cu mana capsata.
Eu mă piș cu ușa deschisă la baie și fac firflacuri, tumbe * cum vrei să îi zici - de obicei le fac afară, dar în casă e altă zenzație mai ales când știi că nu ai voie.
* Parcă îl văd pe Exceel, vin ai lui acasă îl văd gol, bine cu lănțicul, și se uită atent la el și îi zic : Du-te la magazin și ia trei pâini *
Eu stau numai in chiloti mereu in casa. Stau pe laptop, ma uit la filme, imi sun fanii, citesc o carte (pe bune), imi fac nevoile cu usa deschisa (o fac mereu).
Eui il plimb pe Kyuubi prin casa, joc Poker cu Madara pe dezbracatelea. ( Ma dezbraca mereu, sa nu joci niciodata cu el, e maestru.), salvez lumea Shinobi, stau la cafea cu Mei Terumi si il coafez pe Nagato... Asta se intampla cand dam petreceri...
Http://www.myfacewhen.net/uploads/6071-oh-hey.jpg
Ma deghizez in ninja.
Vara asta nu prea am avut companie familială.
De obicei ascult muzică la un volum peste limita normală, scotocesc prin casă, stau cu picioarele pe birou băund tot felul de porcării, chestii de anti-plictiseală.
Prind muste, ma uit la filme, ma razboiesc cu Furculingura pentru ketchup, salvez lumea. Nimic important
*nu gandi asta, nu spune asta, nu, nu*
Unde stai?
*n-am gandit asta, n-am spus asta
Vâlcea
Tu?
Prea departe, hai nu vii la mine?
Nu, nu e nevoie sa te schimbi de haine, vino asa cum esti!
Aș veni cu cea mai mare plăcere dar să vin unde?
SilentRain întreabă:
LumeaÎnTreiDe întreabă:
Venerabilul întreabă: