Pai anul asta sfarsitul vine prin cometa Elenin....deci o sa ma bucur de spectacol.
Sa-mi faci si mie o poza cu cometa sa o editez in photoshop si sa le'o arat nepotilor sa zic ca eram superman in tinerete.
13.13.2013-sfarsitu lumii! Spun astrologii...cred ca o sa stau in pat si ma uit la televizor.
Hei suntem pe 2 ianuarie s i...nu a venit controversatul "sfarsit al lumii" este doar un mit pentru ca se termina calendarul mayas si se zice ca va veni pe 21 decembrie 2012.pai si revolutia a fost in 21 decembrie si nu exista sfarsitul lumii. uite ca si e leste un mit!
Pai 13-13- 2013 nu poate veni
anul are 12 luniii si nu vine nici un sfarsit al lumii
Nu vineee, dar pe ce data este sa ma bag in buncar
Dau drumul la artificii, apoi stau relaxată mâncând colivă, că oricum...de pe lumea cealaltă, nimeni nu o să poată să-mi mai facă.
O să mă pregătesc de a 2a mea moarte.Sau,daca o să vină la o ora fixă (că atunci mă apucă cheful de adrenalina)iau o punga de popcorn ma asez in mijloc trotuarului fata in fata cu sfarsitul iau un megafon si strig "n ai tupeu!" . vreau sa imi petrec frumos ultimele zile din viata . poate anul asta nu o sa fie ptc nu exista o luna a 13a, sau poate inventeaza ei, pai ce naiba? tot trebuie sa murim
Reply a comic still alive "Pe 23 august vine :p".A doua moarte fiindca a fost doar un sfarsit al lumii la care ai luat parte?
Julyly2089 întreabă: