Păi dacă nu ai ce face ce ai putea face? Simplu! E nevoie doar de net și site-uri deocheate...prinde la fetițele de 10 ani să știi.
Lizard :O
Cum ai putut spune asa ceva in fata copilului!?
*leagana o bucata de telemea*
Mereu ma bag singura in belele mari si incerc sa ies din ele
sau.mananc o branza...ce zici te oferi?
Tai frunză la câini. Dar uneori mai joc si hora cu câinii mei, nu mă pot decide, când mă plictisesc, să mă arunc de la balcon sau să-mi caut hârtia igienică! Tu decizi!
Pai eu cand nu am ce face intru pe you tube sau pe un site si caut chestii amuzante(bine nu rad singura chem langa mine pe oricine e in preajma ca sa am cu cine radeeeee)
Eu ...cand ma plictisesc rau de tot., ori citesc o carte, ori ies la plimbare...dar eu nu prea am timp liber
))) Bai voi ati uitat ca e T/A ( Trivia /Amuzante )>? Eu cand n-am ce face stau sa ma gandesc ca n-am ce face cand ma gandesc ca n-am ce face si dupa aia deschid ochi si realizez ca totul a fost un vis, un vis real dupa aia ma uit la pc, la televizor, la teme La teme mi se face rau deci ma gandesc din nou ca n-am ce face Bai cine-a stins lumina? ))). fundita? Draga, Branza, Ma gandesc ca nici tu n-ai ce face si ma simt mai bine acum am ce face Ma uit la raspunsurile celor ce n-au ce face
Julyly2089 întreabă: