Eu dupa ce pleaca parintii,iau sticla de bere din frigider,si dai si toarna in pahar,si dupa aia dupa ce o golesc toata pe TPU si pe mess,iau foarfeca si imi tai pantalonii pana mii fac mini,si incep sa dau muzica tare si ca ma dau cu capu de dulap,sa rup usa si sa dansez tago cu ea prin camera,si incep sa sar de pe biro cu perdeaua pe umeri,dupa aia ma dezbrac in chiloti si sutien,si dupa aia iau marcarele si ma fac spider-man pe fata,si dupa aia iau cearseafu si mi-l bag la chiloti in spate,si dupa aia iau o sticla cu apa si acuarelele si incep sa-mi pictez unghiile si pun multa apa ca sa mi se usce repede si sa fie permanente,si dupa aia iau ruju mamei rosu ca rosia,ma dau cu el pe bot,si iau monitoru de la calculator si incep sa il mozolesc zicand ca el e @Gumita,sau baiatu secsos din clasa mea,dupa aia iau hartia igienica din baie si la cat de marii am sani mai bag si zic ca sunt traseista(ii iau pantofii mamei de nunta),si dupa aia imi pun covorasu cu puf pe el pe mine si zic ca sunt oaie si behai pe melodia lu puya,dupa aia iau salamu din frigider si infund veceu,iar pana sa vin mami si tati,pun apa in sticla cu bere sa nu zica ca am baut-o,sterg monitoru,dau o fuga pan la magazin sa iau hartie igenica,bat cuie unde am dat cu capu in dulap,pun covoru' la loc,ma spal, si dupa aia ma pun in pat sa adorm, si cand zic ca adrom eu iau apucii mei cu mici maus pe ei.si imi dau cu ei in capfascinant, ador sa plece parintii de acasa
esti fenomenala...eu imi inting parul cu placa
hm... miroase a ars...
bah bagamias pe*** in ea de placa f*** m**** m*** #@$#$#%$% am uitat placa in priza
Ma imbrac in niste colanti roz, imi pun rochia stil tort de nunta si incep sa fac balet.Pacat ca nu am par pe piept, ca eram al mai sexos.
Imi iau chiatara electrica, dau negativu blaxy girls la maxim si urlu si eu... fara motiv (diriga sta deasupra)
Serios,adica am stat mult pe raspun, cam 2 minute,ce mult, imi datera sudorile, decii......Hai ca-ti dau id-ul meu pe masaj, sa vorbim
Okk si ca sa fi mai multumita, ti-am dat amuzant, inteligent si folositor
imi place atitudinea ta abia astept sa-ti primesc id-u... apropo, imi plac scamele
SeriosSi mie imi placAvem multe lucruri in comun"in gandul ei"(uare si ea il place pe Gumita)Cum ziceam si tu esti de treaba
Lol bestie si daca ranesti mobila? lasa, ridicam coliva
@ScămăiuţăLăvTăPăU
Uhahaaaaa! si eu te pup
:*:*:*:*
(robot stupid, nu ma lasi sa-mi pup Scămăiuţa)
Julyly2089 întreabă: