Dorm.Ma rog, stau in prima banca in fata catedrei, asa ca inchid ochii doar cand profu/profa pleaca in spatele clasei.
Când nu am pixul la la mine, la fel fac şi eu!
Stau in prima banca.Stau singur.Lipit de catedra.Ciudatul clasei.Desenez pe un caiet pe care mi-l mai cere profa de mate ca sa vada ce-i acolo si ma ia la intrebari "asta faci tu in ore?".
Frumos desen, Veru.Imi plac oitele.
Mersi,deşi nu e pasiunea mea desenul, de plictiseală trebuie să fac ceva...
doar n-o să stau acuma s-o ascult pe mumia de la catedră, care mai are o băşină şî moare...hai să fim serioşi!
Azi in ora de franceza, eu si inca unul i-am facut portrete tipului slabut si cu ochelari din clasa mea (tipul e chiar calumea, nu imi bat joc de el). Acum alea sunt lipite de panoul clasei.
Cum ce fac eu in ore?! Pandesc fiecare secunda in care urmeaza sa vorbeasca doamna profesoara, captez formulele si le las sa alunece lin spre timpan spre a-l face sa vibreze precum acordurile line ale harpei, meditez asupra complexitatii exercitiilor, mintea fiindu-mi coplesita de asemenea minunatii...
Pe naiba, daca ai vedea cum arata caietele mele...Mazgalesc tot felul de mutanti, scriu tot ce-mi vine prin capatana si niciun prof nu face urat.Profa de romana chiar imi tine partea pentru ca *le am cu compusu* si zice ca fac asa ca sa-mi vina inspiratia.
Ha,ha, super partea in care ziciai le ai cu coumpusu.
ThX
Place prima pate)
Fire poetica ce esti
Pai...trimit biletele, ma joc cu mintea profului/profei cu care am ora( orele noastre sunt chiar foarte amuzante) iar la din astea mai grele( fizica:-ss) vorbesc si rad cu o colega de banca( fiindca stam 3 in banca), mestec guma...da, imi permit! si cam atat.
Dormi?
Nu. Ma dau cu capu' de banca si astept sa treaca timpul... http://media.tumblr.com/tumblr_m8cv2zpjKl1qegw8v.jpg
Pare mai plauzibil...
http://sgb.co.in/meme/templates/meme_sgb_co_in_meme.jpg
Nu are mustăţi...
Și nici oaie nu e.
Doamne iartă-mă...te-ai gândit că poate ăsta e stilul meu de desena?
http://www.myfacewhen.net/uploads/5210-facepalm.jpg
*migrene la orizont*
Aham, gata, ai vrut să pui o întrebare amuzantă. Abia acum m-am prins.
*totul e în ceață și vrea să plece în peșteră "*copiii ăștia*" *
Da,bine...la tine toţi useri sunt copii.
Tu eşti cel mai matur...
Ai făcut un roman răspunzând la 2 cuvinte(și alea neimportante).
Faptul că tu nu înțelegi de glumă îmi arată că gândești ca un copil, nu că ești unul.
Şi unde-i gluma?
Că eu n-o văd...
At that fu*king start.
Retrag ce-am spus mai sus, chiar ești o copilă, una întârziată.
Nu te obosi să-mi mai răspunzi.
Nu prea pare a fie oaie. Ala ori e berbec cu fata de pisica, ori o oaie cu fata de pisica si melci uriasi in urechi.
Mă rog, tot din clasa ovinelor face parte!
Doamne, ce vă mai plac detaliile!
Citesc ( da, imi place sa citesc, aveti ceva impotriva? ) si desenez ponei.
Foarti cul.
Io, unu' mă gândiesc la un cal carie si cacă.
* Moldovean mode off *
Mă uit la ceas şi fac ca un schizofrenic că nu se termină ora.
Ce fac eu in timpul orelor a?
Nu cred ca vrei sa stii...
Nu nu...e oribil ce fac eu in timpul orelor.
E prea oribil sa spun...Dar o sa incerc...
NU nu pot...
Deinde de ora Nu ca imi pasa mai mult de una sau alta dar la unele te vede ca nu esti atent )Eu in geneal...nu fac nimic
MyObsession întreabă:
fLorin94 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: