Habar n-am, tot ce ma intereseaza e ce are toata lumea cu Vasluiul?
Peste tot vad poze cu echipe de football sau eu mai stiu ce, care eu trecut prin Vaslui.
:)) Pe mine mă amuză. Păi uite un gen de om din Vaslui care a ajuns celebru.
https://www.youtube.com/watch?v=gY23ao4N_Vs
Păi nivelul societății de acolo în general e unul foarte scăzut și de acolo se fac tot felul de glume.
Aaa. Merci ca mi-ai spus.
Asa, fie vorba intre noi, ai apreciat si tu chestia aia cu Alin?
Aha,deci nu raspunzi.
O iau ca pe un "da".
GreyN este unul dintre cei 28K.
Let's find GreyN!
Si asta tot de pe acolo am luat-o .
Mă superi!
Eu sunt Rainy nu GreyN, haha.
De fiecare data cand citesc GreyN ma gandesc ori la ala din Fifty Sha..bla bla bla ), ori la toamna .
Tu imi inspiri gri si portocaliu , nu ma intreba de ce.
Buna.
Si tu pe mine .
De fapt...Te las in pace.
Nu stiu ce am. Intru mai pe seara.
Pa pa.
Toamna e anotimpul meu preferat iar numele GreyN l-am pus și datorită unei cărți pe care vreau să o scriu care este legată și de ceea ce e în interiorul meu...
Pa, pa. Eu îmi voi mai îmbogăți cultura generală pentru bac. Nu îmi place să învăț, doar să îmi îmbogățesc cultura generală!
Frumos.Bafta.
Cand ai publicat cartea sa-mi spui.
De costa mai mult de 35 lei, n-am s-o cumpar .
Ție ți-o voi da pe gratis asta dacă vom mai vorbi atunci...Mai e mult.
Asa se spune mai nou?
Am revenit .
Nu că se spune. Eu așa fac. Nu fac cum se face ci fac cum cred eu și cum pot eu...Nu îmi place să tocesc sau mai știu eu ce. Eu citesc pur și simplu ce mai zic unii oameni mai specializați ca mine și preiau și eu anumite informații pe care le voi folosi o viață, dacă nu le uit, sunt foarte uituc. Aceste informații îți sunt trebuincioase o viață, în opinia mea. Și mă bucur că ai revenit.
Desigur preiau ce mi se pare mai interesant și iau puțin din fiecare deoarece detaliile nu sunt importante.
Adică preiau cu ce rămân...Ce să mai. Nu e suficient pentru cât îmi va trebui la bac și de aceea am zis doar că îmi îmbogățesc cultura.
Nici mie nu-mi place sa tocesc, dar uneori trebuie.
Nu pot retine orice, doar ce-mi place.
Si bravo, abia nu-ti incarci mintea.
Mereu am avut ideea cum să nu îmi încarc mintea, acum mi-a intrat oarecum în subconștient și involuntar nu mai vreau. Ciudat, nu?
Tu ce mai faci?
Nu.Nu mi se pare.
Este un fel de autocontrol.
Eu stau pe scaun, tu?
De fapt acum nu mai pot stăpâni prea mult asta...
Păi eu mă gândesc la nemurirea sufletului și mă mai gândesc desigur la încă ceva. Nu știu ce voi face la bac, gândurile mele sunt în altă parte. Desigur îmi desfășor aceste activități neuronale stând pe scaun și ascultând muzică Ce ratat sunt Doamne...Mă va lovi rău viața în felul ăsta, dar ce să fac. Tot ceea ce trebuie să facem însă e să înțelegem de ce se petrec anumite lucruri...și să acceptăm.
Sunt iar GreyN!
Simplu. Te concentrezi.
Citesti de 100000 de ori si raspunzi cum stii.
A propos, mi-ai spus odata de Bacovia si de cum te-ai legat de Biblie eeetc.
Imi spui si mai detaliat?
Ca m-am tot gandit la asta.
GreyN care-mi inspira toamna, gri si portocaliu.
Am făcut-o dar într-un mod cretinesc, mai mult ca să mai umplu paginile Păi motivul central din operă este plumbul. Acest cuvânt apare în operă de 6 ori și de acolo mi-a venit nebunia să scriu chestia pe care am scris-o. Mai trebuia să scriu ceva gen "Illuminati confirmed"
Nu te mai gândi la prostiile mele, îți umpli mintea aiurea.
Eu voi încerca să mă concentrez dar sper să și reușesc. Nu prea mai pot acest lucru după cum ți-am spus. De aceea sunt un tip foarte amețit, zăpăcit, cum am și fost caracterizat. Păi la pregătire mereu mă încurcam de unde rămâneam și din greșeală, la temă, mă duceam la altă variantă și dădeam alt răspuns, mi s-a întâmplat des. Sau când am făcut odată tema nu știu cum am făcut de am întors caietul din greșeală și am scris 2 pagini pe dos... După mi-am dat seama și am început iar să scriu normal. Bine că nu s-a observat când corectam tema și cum întorceam caietul Sau greșelile pe care le fac prostește sau se mai întâmplă să fie o problemă și eu am în minte altă problemă nu știu de ce sau uneori o citesc eu rapid și nu cum trebuie și o rezolv după problema pe care o am în minte nu după aia Și la simulări am avut greșeli prostești...
Mai bine spune ruginiu. Nuanța aia de portocaliu îmi place mai mult. Oricum pe o parte îți inspir bine ceea ce îți inspir.
Toti gresim.
Gandeste-te ca eu intr-un test la mate am facut tot corect.
Tot tot tot.
Doar ca am gresit undeva.
Si sa vezi si unde.
La mine, 8x=80 a rezultat ca x=8.
Sau am stat sa calculez 3^30 la un concurs.
De parca nu stiam sa fac cu ultimul numar .
Si mi s-a mai intamplat cum ai spus tu cu caietul, dar pe un referat.
Am scris bine prima pagina, dar pe a doua am intors-o si si scris fix pe dos.
Sunt greseli, deci nu mare lucru.
Tu doar concentreaza-te.
Ok, încerc...
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: