Am batut o gaina cu piciorul pana la moarte
Am spart ouale vecinului de casa sa
Statean in baie cu un baiat
Eu si vara mea am incercat sa stam pe wc amadoua o data
Tot timpul in statia de autobuz o vecina isi lua bataie de la mine, nu stiu de ce
I-am taiat mustata pisicii mele
Eu era odată să-mi iau bătaie, i-am furat mamei 1 leu şi m-am dus şi am luat o ingheţată şi am mâncat, şi acum e supărată pe mine .
Aa. şi i-am zis lu' tata odată să-mi ia şi mie o pereche de papuci la 6 lei şi m-a bătut cu biciu )))))).
Glumesc, in copilărie am spart un geam, 2, 3 cu pietre şi mai am o listă cu prostii...
Da. De ce?
Ai imbatranit, miez
Adica?
Povestea miezului...mi-ai stricat-o
Cum?
Fugind in lume...
A? )
Zi mai detaliat.
Ba,nu intri de atata amar de vreme si acum incerci sa ne recastigi inimile zdrobite de plecarea ta...
Bietul de tine.ce-ai patit miez?cu siguranta esti coplesit de o durere launtrica.s-a luat cineva de tine? zi-mi ca intru peste el in casa.
Da...maica-ta. *ce face berea din om*
Ala e "crudul adevar", din pacate. Si hai sa-ti mai spun o faza: Nu vreau sa recastig nimic, nu vreau sa fiu popular, nu vreau faima, vreau doar sa va fac sa rad, sa vad ce reactii aveti, daca va fac, bine, daca nu, la fel de bine. *Mieeez spune lucruri incendiare, dupa publicitate LaMaruta*
Da, stiu, da' cum eu habar n-am cine esti, si aici e doar o chestie virtuala (sa nu uitam ca aici suntem pe net), pot sa zic ce vreau.
Pentru mine, nimeni de pe net nu-mi este prieten, doar o persoana cu care vorbesc de plictiseala. Hai mai pă inteles, prietenii (pentru mine)=aia care ii stiu in viata reala, cu care poti sa schimbi o vorba, sa bei o bere, sa mergi in club, sa mergi sa agati, intelegi tu.
Cei de pe net= "persoana cu care vorbesc de plictiseala*
Ce sa fac, m-am chinuit, in pana mea, sa fac focul. ) Il faceam, dupa 5 minute se stingea.
Ba,prieten e ala caruia ii pasa de tine
Da' mie nu imi pasa de voi, deci ce iese de aici?
Imi pasa, de aia care ii stiu din copilarie.
Stii ce inseamna, ba, prietenie? retardatule, boule, prostule, oligofrenule.chiar am crezut ca ai patit ceva, ba.
iti dau una de-ti spoiesc miezul de pereti
apropo, ce-ai mai facut?
Nu-mi pasa ca ai revenit mai inteles NU-MI PASA si nu o sa te intreb de ce ai lipsit NU O SA TE INTREB nu o sa fiu ca toti pokemonizatii care o sa intrebe de ce ai lipsit NU-MI PASA INTELEGI?
Am cazut de pe copac in rapa cu apa de culoare verde si mi-am rupt pantalonii.
1. Omoram pisoii aia mici si dlagalasiiii :3 :X Nu stiu de ce faceam asta, imi vine sa ma bat acum.
Paaaaaai, eram cu o alta retardata si ne alergau niste baieti sa ne bata (sunt sigura ca te gandeai la altceva) siiiiiiiiii, ca sa ne ascundem de ei am intrat intr-o masina parcata in fata blocului. Habar n-aveam a cui era masina da ma rog, faza e ca usa s-a deschis si am stat acolo insa a inceput sa tipe alarma aia nenorocita si pana la urma am iesit afara. Nu a aflat nimeni.
Si ce ati facut acolo, in masina?
Am asteptat sa plece aia de-afara. Aveam vreo 6-7 ani, nu stiam noi ce e distractia pe-atunci.
Eeee. Sigur, lasa ca te stiu eu.
I-am spart la un baiat capul cu o piatra . Asta a fost la 4-5 ani. Dar nu e chiar un lucru retardat deoarece baiatul ma enerva...
Cind aveam 0 ani am taiat medicii la spital...cind aveam 3 ani m-am ratacit in Ghetto pe 3 luni si am furat droguri pe care le-am dat c@rvelor in schimb de bani., la 6 ani am fugit de acasa si ma primblam pe lingao puscarie..intru acolo si incep a vorbi cu oameni adevarati...peste 2 zile apar acasa., la 9 ani din greseala am luat Jihad Bomba de la un dracalan si am aruncat-o naibii undeva.(cred ca nu am facut ce trebuia), la 12 ani "m-am jucat cu o fata"
Si la 15 ani (acum):
:
::
:::
::::
.
Am intrat pe TPU...
Cea mai retardata chestie.
Istoria retardata a mea.
Chemati politia, asta-i crima, parintii au dat bani pe chestiile alea...De fapt ce zic eu, care ieri am spart 2 pahare si azi unul. Eh, se mai intampla.
Cum ai reusit? )
Tu esti Dog... RECUNOASTE ODATA.
Primul= Am dat un picior in el, ca era jos.
Al doilea= Am miscat oleaca masa si-o picat, ca na, legile gravitatiei.
Al treilea= direct cu cotu'
Bine ma, recunosc! Eu sunt DogMX.
Nu prea cred...
PS:Ador poza ta de profil, te-as manca daca-s putea.
)
Sa vezi ce fain o fost la al treilea, o facut vreo 2-3 filp-uri si dupa s-o spart.
Pariez ca ai dat l*ba pe poza mea de profil.
Cred ca paharul a incercat sa o imite pe Nadia Comaneci.
Voi lua asta ca un compliment. Posibil ca ar fi trebuit sa o iau ca o jignire.
Puteai sa ma intrebi daca nu stiai cine este...
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: