anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce lucruri retardate ati facut in copcilarie?

47 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Mieeez666):

Ba,nu intri de atata amar de vreme si acum incerci sa ne recastigi inimile zdrobite de plecarea ta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mieeez666):

Am asteptat sa plece aia de-afara. Aveam vreo 6-7 ani, nu stiam noi ce e distractia pe-atunci.

| syd2 a răspuns (pentru HannibalLecter):

Voi lua asta ca un compliment. Posibil ca ar fi trebuit sa o iau ca o jignire.

| Mieeez666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eeee. smug Sigur, lasa ca te stiu eu. smug

| SergiuBoss11 a răspuns:

Bietul de tine.ce-ai patit miez?sadcu siguranta esti coplesit de o durere launtrica.s-a luat cineva de tine? zi-mi ca intru peste el in casa.

| Mieeez666 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Da...maica-ta. laughing *ce face berea din om*
Ala e "crudul adevar", din pacate. Si hai sa-ti mai spun o faza: Nu vreau sa recastig nimic, nu vreau sa fiu popular, nu vreau faima, vreau doar sa va fac sa rad, sa vad ce reactii aveti, daca va fac, bine, daca nu, la fel de bine. *Mieeez spune lucruri incendiare, dupa publicitate LaMaruta*

| SergiuBoss11 a răspuns:

Stii ce inseamna, ba, prietenie? retardatule, boule, prostule, oligofrenule.chiar am crezut ca ai patit ceva, ba.
iti dau una de-ti spoiesc miezul de peretistraight face

laughingapropo, ce-ai mai facut?

Da, stiu, da' cum eu habar n-am cine esti, si aici e doar o chestie virtuala (sa nu uitam ca aici suntem pe net), pot sa zic ce vreau.
Pentru mine, nimeni de pe net nu-mi este prieten, doar o persoana cu care vorbesc de plictiseala. Hai mai pă inteles, prietenii (pentru mine)=aia care ii stiu in viata reala, cu care poti sa schimbi o vorba, sa bei o bere, sa mergi in club, sa mergi sa agati, intelegi tu. laughing
Cei de pe net= "persoana cu care vorbesc de plictiseala*
Ce sa fac, m-am chinuit, in pana mea, sa fac focul. laughing) Il faceam, dupa 5 minute se stingea. sad

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Mieeez666):

Ba,prieten e ala caruia ii pasa de tine

Da' mie nu imi pasa de voi, deci ce iese de aici?
Imi pasa, de aia care ii stiu din copilarie.

| doreal a răspuns:

I-am spart la un baiat capul cu o piatra laughing. Asta a fost la 4-5 ani. Dar nu e chiar un lucru retardat deoarece baiatul ma enerva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand eram la bunica acum vreo 8 ani, am spalat o gaina si am dus'o in casa sa o usuc cu feonul, cred ca daca ma vedea... WOW, nu vrei sa stii cum reactioneaza o persoana obsedata de curatenie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am gasit o pastila de somn, am rupt-o in patru si am dat unei pisici cu forta pe gat. Dupa ceva timp biata pisica nu mai putea sta pe gard. Distractie!

| VibeTrix a răspuns:

1. Omoram pisoii aia mici si dlagalasiiii :3 :X Nu stiu de ce faceam asta, imi vine sa ma bat acum.

| L1feDRAIN a răspuns:

Cind aveam 0 ani am taiat medicii la spital...cind aveam 3 ani m-am ratacit in Ghetto pe 3 luni si am furat droguri pe care le-am dat c@rvelor in schimb de bani., la 6 ani am fugit de acasa si ma primblam pe lingao puscarie..intru acolo si incep a vorbi cu oameni adevarati...peste 2 zile apar acasa., la 9 ani din greseala am luat Jihad Bomba de la un dracalan si am aruncat-o naibii undeva.(cred ca nu am facut ce trebuia), la 12 ani "m-am jucat cu o fata"
Si la 15 ani (acum):
:
::
:::
::::
.
Am intrat pe TPU...
Cea mai retardata chestie.

Istoria retardata a mea.

| RainmakerX a răspuns (pentru syd2):

Puteai sa ma intrebi daca nu stiai cine este... rolling on the floor

| RainmakerX a răspuns: