| Λndrei a întrebat:

Voi ce părere aveți despre întrebările puse din 15 septembrie până în prezent? 90% sunt despre teme...

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne deranjează oricum nu răspunde nimeni la elehee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai tu esti zolbaloaica cu alt cont? ca schimbi avatarul ala la fel de mult ca ea rolling on the floor

rolling on the floor Nu.
Eu sunt Jwoww, manhee hee

Aha laughing, atunci sunteti gemene despartite la nastere. e clar rolling on the floor

rolling on the floor ''Endo, esti un diavol '' rolling on the floor

rolling on the floor nimic nou. cum i-am zis si lui ala, dor sunt neam cu satana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca au reinceput toti sa mearga la inchisoare, ce sa le faci. mai mult ma preocupa restul de 8% care sunt ceva de genul " am facut sex fara prezervativ, pot ramane insarcinata?".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" temele este grele "

| FashionKitty a răspuns:

Nu toti avem norocul sa fim la facultate laughing Dar lasand gluma la o parte, oamenilor le e lene sa-si caute singuri informatii sau sa depuna orice fel de efort asa ca se bazeaza pe site-uri gen TPU pentru ca e mai la indemana...Totusi daca sunt la o categorie potrivita e ok dar multi le pun la categoriile mai populare...

| Λndrei explică (pentru FashionKitty):

Nu prea mai am vreme de așa ceva, întreb pe aici să văd dacă ar putea fi ceva serios, pentru că în acel caz m-aș duce la doctor laughing

| Λndrei explică (pentru FashionKitty):

laughing am crezut că este vorba de cealaltă întrebare pusă de mine astăzi. Sunt pe telefon și nu am observat.