Hmm
Deci o sa ma mut in New York, o sa fiu coregrafa si o sa am un sot super bogat . O sa am 2 fetite si un Bichon
Ce vise
Hai sa rad si eu putin :
Deci o sa ma mut in germania, o sa fiu Hitler voi fi ciuruit, o sa am 1 fata si o pusca
Vreau doar să fac ceva de care o să-și amintească toată lumea. Și mai am obsesia asta cu America de câțiva ani, orice carte aș citi despre locul ăla, orice film aș vedea, orice aș auzi etc. mi se pare atât de "acasă"... Bine, într-un fel ciudat
Farmcistaa =p~. vreau un sot care sa nu critice, sa ma scoata la plimbare, sa aiba grija de copil noaptea dca sunt prea obosita. oare cer prea mult? si vreau sa am un baiat [ sa fie el primul] s o fata pentru ca eu intotdeauna nu am vrut sa fiu eu aia mare cu cap, care trebuie sa fie UN EXEMPLU celui mic. .
Sfarsit!
P. S:Tu? ce planuri ai?
Eu as vrea sa fiu fata, desi acum sunt baiat. Nu stiu, ma identific mai usor cu fetele... uffff. As vrea sa fiu fata si sa am o prietena cu care sa ma casatoresc si sa fim impreuna si sa adoptam un baietel (din africa sau china).
Eu vreau sa ma fac avocat si vreau sa invat la Universitatea Harvard, deci ma voi muta in Cambridge. Vreau un sot iubitor, dragut si cu o situatie materiala buna, iar despre copii, nu mai vorbim (vreau sa am tripleti - doua fete si un baiat)
KKarl întreabă:
Julyly2089 întreabă: