Când mergeam la bunica îi jumuleam toate găinile de pene. Mi le puneam în cap şi la gât şi ziceam că sunt indiancă şi făceam ca toate alea prin curte.
Dar, s-a terminat totul când am vrut să jumulesc un cocoş. El mi-a tras o gheară, eu i-am tras un pumn, el mi-a tras un picior în gură, eu l-am dat cu capul de coteţ. Evident, am câştigat eu pentru că i-am tras un polonic în cap şi l-am omorât. ( nici acum nu înteleg de ce a trebuit să fie un polonic ). Dar am zis să mă las de sportul ăsta cu indianca.
Ah, nici acum nu mă înţeleg bine cu cocoşii. Acum când merg la bunica îi jumulesc pe toţi de pene şi îi dau cu capul de pereţi.
Mwhahaha, la KFC cu ei.
Eu n-am vazut un cocos in viata mea!
Mai bine. Nu te-ai fi înţeles cu ei.
* Ai fost vreodată la KFC? Presupun că da. Deci ai văzut un cocoş... parţial *
http://coupons.smartcanucks.ca/images/7574-KFC.jpg
Hăhă, le stă mai bine aşa. :3
Cum e la tara?
Nu locuiesc la ţară. Bunica locuieşte.
Tu n-ai bunici la ţară?
Nu. In centrul orasului Constanta nu prea ai cum sa cresti vaci, porci sau gaini si in America n-am fost niciodata ca sa stiu daca au animale!
Dacă aveam bunici în America mă duceam cu ei şi cu parapanta şi tot mă duceam. Să te duci la ei. Şi să-mi aduci ceva de acolo că doar eu ţi-am dat o aşa idee inspirantă.
Îmi plac bijuteriile, dar preferabil ar fi o maşină.
Hai că promit că dacă mai merg la ţară la bunici ( nu merg foarte des ) îţi aduc un cocoş.
Nu vreau cocos, vreau o vaca!
Păcat, bunica nu are decât găini, dar ştiu cum să rezolv.
Cred că vecina de sus are o vacă în apartament, mereu se aud zgomote ciudate din dormitor.
Sunt niste pasari minunate:d
Eu? Tin minte ca la gradinita nu stiam cand sa intram in clasa, asa ca am ramas afara langa toaleta si rontaiam iarba(cu 4 colegi). Am stat vreo 3 ore si vine educatoarea la baie si de vede intinsi si mancand trifoi. Daca nu a facut un poker face.
Eram cuminte. Singurele lucruri mai nebuneşti pe care le făceam era să prepar mâncare la găini din tot ce găseam prin curte şi să mă chinui toată ziua să le prind. Şi făceam chestii ciudate cu ele şi cu puii, dar nu le torturam!
Ştiu că odată au scăpat toţi puii de iepuraş şi eram singură şi a trebuit să fug singură după ei, iar ultimul era un idiot.
Iepurasi?! Ce dragut!
Mda, să-i vezi când se zbat şi mă zgâri ca să scape din strânsoarea mea. Nici nu ştii cum aveam mâinile după acea experienţă -.-"
Bietii iepurasi!
Sincer,mancam nisip si var . Si imi aduc aminte ca am varsat o galeata de apa(intentionat)pe parchet si uite asa s-a schimbat parchetul
Cand mergeam la bunica gaseam ghivece de flori nefolosite si prindeam puii de gaina
Intereant, interesant! Cum arata un pui de gaina?
Interesant, interesant!
Ce dragut! De ce le faceai rau?
Aveam 3 ani
Eu la 3 ani aruncam banane in WC (nu stiu ce aveam cu ele) Aventura cu sapunul a inceput pe la 2 si s-a terminat la 6.
Eu fac asta si acum. Tu nu?
Daca am motive da. Cand eram mica ii bateam doar asa, din placere. )
Eu si din placere, si din motive. Aveam un baiat in bloc care mereu cand ma vedea imi zicea : ''Te rog bestie, nu din nou! ''
Eu l-am facut pe unu sa planga si nu stiu, de atunci m-am potolit. Si era ditamai flacau' si eu o aratare mica.
Eh, mie cand mi-e pofta de omleta si n-am oua in casa, apelez la baieti.
Asta suna kinky. Sau e doar imaginatia mea.
Nu stiu.
Eu in joaca
Am mers o data la bunici, in Rep. Moldova, acolo toti religiosi, doamne fereste daca injuri... detalii nesemnificative. Ok, adusese o data un baiat o pisicuta, pui, flocosibil puiul, si eram acollo eu si inca vreo 5 baieti. Tineam mata aia in brate si unul tot ma sacaia sa i-o dau si lui si, intr-un final mi-am iesit din minti si i-am strigat: "Da du-te-n *** ma-tii!". Pustii nu stiau ce insemna aia, dar de atunci eu am ramas sefa acolo, nimeni nu se mai atingea de bunurile mele .
Alta data, eram acasa si aveam un televizor urcat pe cateva dulapuri, si noi foloseam crema cu zinc, de-aia grasa si alba... deci se lua foarte greu. Ok, nu stiu cum fac si ajung la telivizor si-l manjesc cu crema din aia, va dati seama... .
Nu stiam de latura ta intunecata pana acum!
O am de mult, tu crezi ca-s numai optimista?
Daca sustii ca Smiley e sotul tau secret, asa am crezut.
Dar el chiar e sotul meu secret!
Punea fana in cola si ii dadeam mamei sa bea,amestecam sapunuri si mile puneam in cap, ziceam la lume ce vorbesc mama cu tata chiar daca imi ziceau sa nu zic, mancam hartie, ma dadeam cu sapun in cap fara sa ma ud, mi-am spart buza la leaga ca il impingeam si mi-a venit in buza si alte chestii ca nu-mi aduc aminte
Stau şi acum la ţară şi când eram mic aruncam cenuşa din teracotă şi era să dau foc la covor
Mă jucam cu o fată, luam o cutie mare, ne puneam amândoi în ea şi ne urcam în vârful unui morman de nisip şi ne aruncam de acolo pe iarbă sau pietriş
Toti am facut la un moment dat, in copilarie vreo boacana. Eu impreuna cu sora mea ne imbracam cu rochiile mamei, incaltam pantofii ei cu toc si ne puneam prosoape mari in cap, presupunand ca avem parul foarte lung. Ne plimbam asa toata ziua, bocanind pe cimentul blocului si crezand ca nu o sa afle niciodata, mai ales ca ea era plecata la serviciu cand faceam noi treaba asta, dar, bineinteles ca afla imediat, radio-santul functiona perfect;-)
Puneam sare in cafea. vindeam ce apucam la straini, ce se intampla ziceam pe la oameni, am luat doua milioane si le-am dat unui prieten de ne-am cumparat dulciuri etc
DaciaRomania întreabă: