Eram cuminte. Singurele lucruri mai nebuneşti pe care le făceam era să prepar mâncare la găini din tot ce găseam prin curte şi să mă chinui toată ziua să le prind. Şi făceam chestii ciudate cu ele şi cu puii, dar nu le torturam!
Ştiu că odată au scăpat toţi puii de iepuraş şi eram singură şi a trebuit să fug singură după ei, iar ultimul era un idiot.
Dacă aveam bunici în America mă duceam cu ei şi cu parapanta şi tot mă duceam. Să te duci la ei. Şi să-mi aduci ceva de acolo că doar eu ţi-am dat o aşa idee inspirantă.
Îmi plac bijuteriile, dar preferabil ar fi o maşină.
Hai că promit că dacă mai merg la ţară la bunici ( nu merg foarte des ) îţi aduc un cocoş.
Mda, să-i vezi când se zbat şi mă zgâri ca să scape din strânsoarea mea. Nici nu ştii cum aveam mâinile după acea experienţă -.-"
Păcat, bunica nu are decât găini, dar ştiu cum să rezolv.
Cred că vecina de sus are o vacă în apartament, mereu se aud zgomote ciudate din dormitor.
Sincer,mancam nisip si var . Si imi aduc aminte ca am varsat o galeata de apa(intentionat)pe parchet si uite asa s-a schimbat parchetul
Eu? Tin minte ca la gradinita nu stiam cand sa intram in clasa, asa ca am ramas afara langa toaleta si rontaiam iarba(cu 4 colegi). Am stat vreo 3 ore si vine educatoarea la baie si de vede intinsi si mancand trifoi. Daca nu a facut un poker face.
Toti am facut la un moment dat, in copilarie vreo boacana. Eu impreuna cu sora mea ne imbracam cu rochiile mamei, incaltam pantofii ei cu toc si ne puneam prosoape mari in cap, presupunand ca avem parul foarte lung. Ne plimbam asa toata ziua, bocanind pe cimentul blocului si crezand ca nu o sa afle niciodata, mai ales ca ea era plecata la serviciu cand faceam noi treaba asta, dar, bineinteles ca afla imediat, radio-santul functiona perfect;-)
Punea fana in cola si ii dadeam mamei sa bea,amestecam sapunuri si mile puneam in cap, ziceam la lume ce vorbesc mama cu tata chiar daca imi ziceau sa nu zic, mancam hartie, ma dadeam cu sapun in cap fara sa ma ud, mi-am spart buza la leaga ca il impingeam si mi-a venit in buza si alte chestii ca nu-mi aduc aminte
DaciaRomania întreabă: