Binisor!
As vrea:
1.Teleportare(pe distante mari nu asa ca doar e dorinta...)
2. Timp infinit (sa pot ingheta timpul si eu sa fac ce vreau-as putea sa vad cate anime-uri as vrea fara sa pierd timpul :3 sau sa ii bat pe toti la lol cat sunt inghetati , eventual iti dai seama cat ai putea citi in acest timp?)
3.Dorinte infinite (Daca nu merge atunci o pastrez pentru mai incolo) Cine stie cand ai nevoie de ceva...
Ai avataru facut in anime maker? cum il salvezi?
Esti tare! Felicitari! Am avut si intrebare pe tema asta si nu a stiut nimeni sa zica. Ai din partea mea 100 de fundite!
Salvez cu print screen si dupa Photoshop pentru restul.
Cu placere pentru fundita man!
1. Sa fiu sanatoasa si fericita impreuna cu familia mea, prietenii mei si colegii mei (si iubitul ).
2. Si eu imi doresc sa fiu un om foarte bogat. Dar as vrea asta sa calatoresc cu surorile si prietenii mei prin lume. Sa avem o groazaa de amintiri
3. Sa cant frumos. (am o voce groaznica)
Dorinta 2 si 3 se sustin una pe alta deci e cam ironic... daca ai avea casa aia ai fii cel mai bogat om si daca ai fii cel mai bogat am ai avea casa....eu as vrea inprimul rand ca eu si toti apropiatii(familia) mei sa fim sanatosi apoi mi-as dori sa ma fi nascut in alta tara(Australia sau USA) si a treiaas lasao pentru urgente
De ce ai vrea sa te nasti in alta tara, cand(in caz ca mi se indeplinesc dorintele) in tara ta sunt partiuri zilnic, locuieste cel mai bogat om din lume care arunca cu auru pe strada si tara in care ploua cel mai des cu shaorma?
Asa mi-a venit pe moment cu tara...dar acum ca am vazut com-ul lui Mistiss as vrea sa calatoresc mult.Nu pentru ca imi urasc tara ci pentru ca sunt plictisita de lumea asta
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: