Ştiu.
Dacă voiai un răspuns serios...da, citesc. Îmi plac romanele SF, poliţiste, şi vara asta vreau să mă apuc de ceva horror...Stephen King.
Subtitrările din seriale/filme, ce ne obligă diriga să citim, diferite reviste când stau pe buda.
Academia Vampirilor, am citit volumul 2 in 7 ore(au trecut foarte repede) si acum il astept pe 3
Ai vazut ca a murit Mason?
Dap. Dar ultima faza cu Dimitri a foost ♥♥♥
Si de Adrian ce zici?
Mi se putin ciudat si se da mult la Rose . Tu? Dar de Dimitri ce zici?
Eu il iubesc pe Adrian.De Dimitri...nu stiu ce sa zic.Imi aduce aminte de un baiat de care mi-a placut.
Ce carti? Adica ce genuri?
De obicei, romane lungi si triste.
Si scriu romane romane triste, am uitat sa zic.
Scrii? De unde pot sa le citesc?
Nu le-am publicat. Nu ma tine buzunarul sa scot 35 de milioane pentru 10 exemplare.
Aaa.Dar le-ai publicat pe vreun site?
Nu, nu prea frecventez site-uri, n-am incredere. Cred ca TPU e singurul site pe care am cont.
Si YM, nu?
Da.
Nu citesc.
Fotocitesc.
Citirea nu mă ajută decât în cazul operelor beletristice. Ceea ce nu se întâmplă la mine, pentru că nu citesc opere beletristice, n-am timp de pierdut cu mizerii care nu mă ajută.
Am primit o lista mare de la...(in legatura cu scoala!) pentru la anul (foarte mare lista)Tu ce citesti?
Eu citesc mai des despre dragoste si drama! Dar imi place sa vizionez filme in online! Nu demult am citit "Un ultimu mohican"...^.^
DaciaRomania întreabă: