Si eu cred.Sunt persoane pline de ele ce cred ca oamenii sunt singurele vietati din univers. UITE CA NU ESTE ASA.Pe undeva prin 1980 s-a prabusit o nava extraterestra despre care s-a vorbit pana prin 1996, insa mai marii incercau sa ascunda adevarul sustinand ca de fapt era un balon :-J Prabusirea s-a efectuat in Roswell, iar dupa pensionarea unui om foarte important, acesta a dezvaluit adevarul.Pe langa acest incident, de foarte multa vreme, o nava sta langa Terra, FARA SA SE MISTE! Ca si cum ne-ar veghea
Http://i.imgur.com/r1BVr.png
Deeci tu crezi-n extrateresti. Avand in vedere ca suntem la T/A s-ar putea doar sa ne pacalesti si sa pari amuzant.Sau doar vrei rasp. amuzante... Poof ma doare capu.
Si eu, ai vazut reclama de la danonino cu abtibildele alea luminoase pe perete, femeia din reclama seamana cu un extraterestru iar baiatul mai ceva ca un golum :-&
Mai,nu stiu ce sa zic.Imi e greu sa cred ca numai noi existam in tot Universul asta.Bine,asta nu inseamna ca extraterestrii sunt ca cei din filme, pot fi doar niste particule, pot fi ca microbii.
Si eu zic ca si Marynna e greu de crezut ca in tot universul asta nemarginit sa existe doar o planeta locuita atunci celalalte in numar de catramiliarde pentru ce sunt? De ce au fost create? Sunt intrebari ciudate deci as spune ca eu cred
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: