Cred in Spiritul Craciunului, dar am crezut in Mos Craciun pana la varsta de 9 ani, iar in zana maseluta am crezut pana la 7-8 ani. Cand nu mai aveam dinti de lapte.
Eu cred in magia Craciunului, deoarece Mos Craciun a fost candva real, insa acum noi putem crede in spiritul lui.
Cat despre zana maseluta...credeam cand aveam dinti de lapte...acum am mai crescut
Normal ca acum nu mai cred, dar au fost vremuri frumoase.Sora mea are 7 ani si inca mai crede, dar nu ii voi rapi aceasta placere prea curand.Cat sunt copii, trebuie sa traiasca fericiti!
Uh da sigur. Şi în iepuraşul de Paşti, în Moş Ene, în vampiri, în dragoste veşnică şi în TPU fără întrebări stupide.Sunt cam credulă aşa de felul meu
Nu logic ca nu)de fapt nu mai cred acum, dar in trecut credeamchiar foarte mult in mos craciundar in zana maseluta nu am crezut niciodata
Inca o intrebare de umplutura.
Nu cred ca, copiii de 7 ani care mai cred in Mos Craciun stau pe TPU sa iti raspunda.
In cel mai fericit caz ti se raspunde 'la misto'. Sa iti fie util raspunsul nostru!