Prizi musca o imoi putin in sare si dupa o pui la prajit pe o tigaie o lasi vreo 5 min si gata
Pai de obicei fac taco cu muste, dar le prajesc in ulei de masline, ca sa fie o gustare cat de cat sanatoasa. Uneori adaug in taco si niste greieri, sunt crocanti si dau o aroma placuta.
Denumire: La Musche prepare
Timp de preparare:20 minute
Ingrediente:
tigae
ulei de animale (100 gr.)
sare (50 gr.)
piper (45, 3 gr.)
Preparare:
Iei musca,o speli(fata, manutele, piciorusele, locul pe unde iese cacatul ) apoi o pui la culcat adica sa se usuce pe un servetel, caci daca o vei pune pe un stergar http://images6.okr.ro/......15_300.jpg mustei ii va fi foarte rau.
In timp ce se usuca musca iei tigaia si o pui la incalzit, apoi torni uleiul de animale (tot). Astepti pana ce uleiu de animale si tigaia se vor incalzi...Presarezi cu sare si piper.
Apoi pui musca la prajit fiind presarita cu sare si piper.Atepti pana ce se prajeste(mirosul trebiue sa fie ascorbitor). Сand miroase asa ascorbitor e semn ca musca e gata.
Succes lllCocainelll la gatit!
Nu le gatesc, dar cand se intampla sa ma deranjeze vreo musca si o prind greu, imi place sa o chinui vreo 10 minute intainte sa o omor:o ard,o inec,ii rup aripile, infing ace in ea, o strivesc repetate randuri, o curentez cu chestia de la bricheta, iar in cele din urma o privesc in ochi si ii tau capul.Pot sa jur ca si ea se uita la mine.
Eu stiu ce gateste mama? Acum inteleg ce era cu stafidele acelea dubioase din piureul meu
DaciaRomania întreabă: