| W3R4 a întrebat:

Voi cum procedati cand va ataca cineva?

http://www.imgur.com/gallery/gIxq7

15 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Mă uit insistent la el.

| epurel a răspuns:

Ma masturbez si ejaculez pe fata lui, dupa ii tai membrele si pun sare pe ele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru epurel):

Cum crezi c-o sa se simta?

| єχcєєℓ a răspuns:

Ca el.ii dau molozlaughing

| Xtadelo a răspuns:

Nu sunt atacata, eu atac. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu la fel.

Răspuns utilizator avertizat
| iKeel a răspuns:

Mă băşesc în faţa lui.

| คlєxヅ a răspuns:

Ii pun piedica si il rasucesc de pamant,pe urma il ridic si il arunc peste gardul cuiva si strig "Hotu la furat!"
Asta da smecherie pentru aparat,incearca si tu, dar daca vrei sa iti iasa misto incearca sa il invarti si sa ii pui pietre in pantaloni, sau cand il invarti il apuci de chiloti si de tricou si il invarti dar rasucesti putin si gata, cand il vede omu il bate cu matura, dar ar fi mai misto daca l-ai arunca in fata casei unde sta o baba enervanta si care tipa la copii. Sau il lasi la pamant si faci pipi pe el pe urma il pui intr-un sant si scrii pe pamant cu un bat "BETIV LA ORIZONT" pentru ca o sa iti iasa misto totusi, incearca.Eu l-am aruncat exact in podul unei case si acolo era mata vecinei si puiutii, ala s-a speriat si a vrut sa fuga, si dupa ce a ajuns la iesire a fugit si cand s-a uitat nici nu a mai apucat pentru ca a si cazut jos, la cainele vecinei si a venit vecina si l-a batut cu matura in cap pana acasa la el.

| GasaiYuno a răspuns:

Tare astalaughing)!

| MouSSEauChoColat a răspuns:

Daca atacaorul este mai mare ca mine si nu am nicio sansa de castig...ehh...asta e o idee foarte buna! Tot ce trebuie sa fac e sa-mi dau pantalonii jos in fata unui necunoscut si voila! Am castigat lupta!

| CamiiBăă a răspuns:

Il atac si eu pe atacator.

| FlameHaze a răspuns:

Păi, îi dau câţiva pumni in moacă, îl înjur bine, îi mai dau câteva palme şi îl las în pace.big grin

| Sindy02Marty a răspuns:

Nu in felul asta.Iii dau o palma ca in filme, sau arunc cu ceva in el

| 3Cata3 a răspuns:

Il atac si eulaughing...ce nebuni sunteti uni!

Întrebări similare