Nu obisnuiesc sa ma imbat. Ultima data cand m-am imbatat... a fost cea mai urata experienta cu alcoolul pe care am avut-o.Ma chinuiam din rasputeri sa leg coerent si corect o propozitie.si mereu mi se impleticea limba cand incercam sa pronunt un cuvant mai..."complex". Cand imi dadeam seama la ce cuvant banal m-am blocat...ma apuca rasul.Si era greu de oprit.Cand am inceput eu sa rad...au inceput si ceilalti...pentru ca toti eram beti.
La un moment dat.stateam pe un scaun in jurul focului...si incercam din rasputeri sa inteleg ce li se pare celorlalti fooarte amuzant de rad atat de bine. Mie nu mi se parea nimic amuzant in ceea ce ziceau. Vorbeau despre cati cai putere au anumite masini si se prapadeau de ras.
In general cand sunt beata incerc sa merg cat se poate de drept (de obicei sunt pe tocuri)...sa nu se vada asa tare ca sunt beata.Cand ma concentrez prea tare la pasii pe care ii fac... e semn ca am baut cam mult
Sunt mai puternic ca VanDamme, mai curajos ca Mihai Viteazul, ma simt mai aratos ca Johnny Bravo si mai smecher ca Gigi Becali.
Ma simt liber sa fac ce simt pe moment. Sunt fericit si ma port ca un clovn pentru. amuzamentul celor din jur. Intotdeauna sunt constient de faptul ca-s beat si pastrez o limita, niciodata nu nasc conflicte. Deci, sunt un betivan nebunatic, scumpic, amuzant si pasnic. Am calitati si cand sunt beat.
De imbatat nici eu nu ma imbat dar daca "pun pe caruta" un pic mai mult decat trebuie, devin foarte vesel.
Cred ca m`am imbatat doar de 2 ori in viata mea dar a2a oara a fost cel mai amuzantEram in timpul scolii la ora de matematica si m`a scos proful la tablaBineinteles eu radeam in continuu si nu avea ce face cu mine la tabla dar nici el nu era mai prejos ca era mai beat ca mine asa ca nu a facut decat sa ma trimita in banca
bat campii si sunt foooarte fericita ( extazul ala tamp) , m-am imbatat o singura data
O singura data m-am imbatat ca lumea. De ziua majoratului meu. Am dat frau liber alcoolului ( cu acordul parintilor ) si am turnat in mine 1 litru si ceva de careskova. Eram fericiiiita... zburam
A doua zi insa... auuuu... ce ma doare capuuu'. :-s
Rad intr-una si vorbesc vrute si nevrute, sunt cea mai sincera persoana de pe pamant . Cine vrea sa afle ceva de la mine, trebuie sa ma imbete
O singura data in viata mea m-am imbatat sh atunci a fost dupa ce-am dat ultima teza... fete, baieti.toata clasa.Numai dans si voie buna.
P. S. Garrone+Ciucas=fericire garantata.
Eu de obicei cand ma imbatam radeam de ceilalti si ceilalti de mine. O singura data am devenit violent din cauza cuiva care vorbea aiurea despre mine si prietenii mei in rest tacut si vesel.
O singura data s-a intimplat dar am baut, in nestiinta, mai multe feluri.Si cind imi venea senzatia aia de voma ma rostogoleam din pat si mergeam in 4 labe pina la baie si inapoi de vreo 4-5 ori in noaptea aia.Eram constient dar mi se taiase picioarele. Dimineata hircioaga mi-a spus ca se duce sa dea anunt la mica publicitate ca vinde aro, tractiune pe toate 4.
Eu m-am imbatat odata in ziua in care am implinit 18 ani si in acea seara m-am cunoscut cu sotul meu. daca nu eram beata nu cred ca azi eram impreuna... zic asta pentru ca atunci l-am vazut, mi-a placut si m-am dus la el foarte hotarata si i-am spus clar si raspicat cum sta treaba.lui i-a placut de mine pentru ca eram foarte comica, zice el.in acea seara m-a si cerut de nevasta.acum sa va zic de sotul meu cum reactioneaza cand ciupeste cate ceva...saracul.vrea si el niste" d'aia"...
Rad la greu fara motiv...imi bat joc de oameni pe messenger...nu mai tac din gura
Julyly2089 întreabă: