Ok, deci, da, si benzi desenate.
Sa inteleg ca atunci când esti fata in fata cu o persoana străină, si trebuie sa-i răspunzi la o întrebare sau trebuie sa-i adresezi o întrebare, apar acele senzatii de teama, apare acel "nod in gat" si fluturasii din stomac. Desigur, tremuri si transpiri. Este ceva normal sa fii mai timid, dar poti trece peste. Unii oameni exersează cu oglinda, dar mie mi se pare ceva banal. Mai bine iti imaginezi ceea ce vrei sa spui, ceea ce vrei sa faci, si o faci in camera, singur, fără oglinda. Încearcă sa-ti folosesti imaginatia si sa interpretezi un fel de scenariu dintre tine si o persoana, dar sa fii singur in camera. Si eu aveam probleme cu timiditatea si asa mi-a trecut. Normal, si acum mă mai intimidez câteodată, pentru ca e normal. Acum nu ai emotii, pentru ca nu vorbim fata in fata. Încearcă sa gandesti ca vorbesti cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o pana acum, dar pe care o cunosti. Cum ar fi, eu. Imagineaza-ti ca vorbesti cu mine, ca tot ne intelegem. Si încearcă asa si cu alte persoane.
Defineste acest bine...
Ce e aia? Si cum le-au venit parintilor tai ideea de Madara?
Nu știi ce este o prietenă? Știi, acea fată de care ești atașat sufletește și știe totul despre tine. Vorbiți despre aproape orice, te complimentează, te încurajează, te apără, își împarte ciocolata cu tine și tot așa mai departe. Acea ființă cu care comunici și te simți atât de bine în prezența sa încât uiți de timiditate. Acea persoană care nu o să spună niciodată că ești timid deoarece față de ceilalți, ea te cunoaște cu adevărat.
În legătură cu numele meu, ei habar nu au de acest nume. Nu au auzit niciodată de acest nume. Este un fel de nume de ''scenă''.
Pentru ca e categoria care mă defineste. Legat de timiditatea ta, ai vrea un sfat?
Nu ma asteptam sa zici ca te defineste, ma asteptam atunci sa stai la benzi desenate. Cat despre sfat, da doamna Daisuki, dar te bat daca costa.
Multumesc de ajutor. Apropo, "ne intelegem"?
http://sketchtoy.com/64705760
Ce pisici ai scris mă acolo, ca nu inteleg.
Da, ne intelegem. Ce, nu ne intelegem? Mă inteleg cu toti. Cu exceptia lui Ashadow.
Ok, deci, da, si benzi desenate.
Sa inteleg ca atunci când esti fata in fata cu o persoana străină, si trebuie sa-i răspunzi la o întrebare sau trebuie sa-i adresezi o întrebare, apar acele senzatii de teama, apare acel "nod in gat" si fluturasii din stomac. Desigur, tremuri si transpiri. Este ceva normal sa fii mai timid, dar poti trece peste. Unii oameni exersează cu oglinda, dar mie mi se pare ceva banal. Mai bine iti imaginezi ceea ce vrei sa spui, ceea ce vrei sa faci, si o faci in camera, singur, fără oglinda. Încearcă sa-ti folosesti imaginatia si sa interpretezi un fel de scenariu dintre tine si o persoana, dar sa fii singur in camera. Si eu aveam probleme cu timiditatea si asa mi-a trecut. Normal, si acum mă mai intimidez câteodată, pentru ca e normal. Acum nu ai emotii, pentru ca nu vorbim fata in fata. Încearcă sa gandesti ca vorbesti cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o pana acum, dar pe care o cunosti. Cum ar fi, eu. Imagineaza-ti ca vorbesti cu mine, ca tot ne intelegem. Si încearcă asa si cu alte persoane.
Pentru ca aici persoanele sunt mai placute.Nu ca nesuferitii aia de la ''Religie''.
Stiu nu? http://sketchtoy.com/64705732
Bine zis.
Alexzandru întreabă:
Venerabilul întreabă: