Paiii fii atent/a :
Dupa ce a dat durex faliment
laaaa 9 luni dupa ce tata i-a aratat mamei o extorsiuneee a lui Grivei *** care a intrat in Miţa Biciclistaa (|) si au facutt o intorsiune a unei coeziunii :-s si eu eram la plajaa si atuncii am simtittt ca cineva ma apuca de un cracc siii ma trage si vroam sa-l scuip dar cand am deschis gura era sa ma sufoc nu alta :O siii dupaa mi-am dat seama ca mi-am uitat ochelarii de soare de mi-a venitt o luminaa da-iaa de credeam ca e eclipsa sa moara Gimii si numaii puteam de nervi de am inceput sa orăcăi cand ma trezesc cu mare ciocan in picior :O era sa turbez nu altaa si am vrut sa-i arat aluia un upercut da m-a luat din raza de actiune si m-a dat lu una care zbiera mai devreme de mi-a tulburat bronzatu siii faceee proastaaa ca e normal sa fiu asa rosiee? n-au auzit oamenii astia de plaja ma nene si vroiam sa-i explic ca n-am apucat sa ma dau cu crema ptca m-a tras bulangiu' ala de picior da' m-a apucat una si m-a dus dracu la incubator credea ca eclozez tampitaa auzi la ea siii dupaaaaaaaaaa mi-a stins lumina nesimtita aiaaa si imi facea nanii nanii. auzi la ea si dupa a plecat si am urlat dupaa eaaa ca uitase un aparat de -mi piuia in urechiuşeee si a venit zmardoaica nervoasa si face ca de ce urlu si i-am zis euu "hai fa nebuno hai sa ne batem" si s-a uitat urat la mine si m-a bagat in perfuzie, "hooo faaa ca n-am glicemie" si dupaaa am injurat-o de mama si sa vezi :O ca a luat mare seringă nebuna :O si avea ditamai acuu si am inceput sa urlu "AC, AC Ajutorr" si il cheama pa-la de m-a apucat de picior si face ""domnu doctor face Uacc" mamamamamama fmm de surdaaa si ala cica "asa e normal asa e normal" si mi-a bagat seringa-n cur si m-a sedat nebuna eram mai rau ca pe ganja :O si m-a adormit a dracu de ma simteam ca pe Animal Planet si aparatu tot nu l-a scos de facea piu piu piu piuuuuu. ~x( si eu nu am inteles o chestieeeeee adicaaa daca tot ne smardoim de ce n-a venit s-o dam parte-n parte a drqu emigranta bosumflata
Auzi, da care era intrebarea?
M-am născut?=3 *îi dă o lacrimă*
*peste 6 ore*
http://www.google.com/......tp?/imgres
DaciaRomania întreabă: