SUnt de acord cu tine! Nu au dreptul sa ii eutanasieze.In primul rand aceste injectii au fost facute pentru a omori animalele in caz ca nu mai au mult de trait si pot suferi.Sunt foarte multi caini vagabonzi deoarece oamenii isi arunca proprii caini pe strazi sau puii lor(eu gasesc mereu la gunoi pui de caine). Ar trebui castrati nimic mai mult.Sau dati spre adoptie sunt sigura ca oamenii cu inima i-ar lua acasa!
Pai daca nu au unde sa ii tina . Ar trebui sa construiasca mai multe adaposturi.
Daca-i strerilizeaza pe toti, e oarecum buna ideea ta. Daca nu-i sterilizeaza si trecem pur si simplu pe langa ei, imagineaza-ti ce-ar fi.
Buna. Eu una sunt de acord cu eutanasiere, deoarece mi se frange inima cand ii vad flamanzi si nu au ce manca, infrigurati, lipsiti de dragostea, afectiunea oamenilor.Deci mai degraba sa moara linistit, decat chinuit.
Eu sunt de acord pentru ca mai bine sa ne stie el de frica decat noi de el pentru ca noi nu il muscam pe el, si chiar si asa daca trecem indiferenti a 2 oara site ca ne e frica si sare pe noi
Este cea mai tampita idee pe care au putut-o gasi.Sunt niste caini nu este vina lor! Ar fi putut afce adapostruri pentru ca sunt si ei niste biete fiinte! Cei care fac asta chiar nu au suflet!
iFollowRivers întreabă:
Julyly2089 întreabă: