Nu vrem sa devenim la fel de retardati ca tine.
Un sfat:Castreaza-te!
Care treaba ta până la urmă? noi team pus să asculţi ce ascultăm noi? mai zis cumva?: "BĂĂ, ăştia cu Gaystin, dc nu ascultaţi ROCK?, dc nu ascultaţi muzică bisericească sau operă, sau mai bine country? nu ştiţi ce e buzica buuunăă!" deci mai bine SHUT UP!
E ca si cum m-ai obliga sa ascult manele...
http://youtu.be/ZmaXARKkx4A
Pardon...la asta am reusit sa ma uit pana la capat...la Baby nu:)
De ce nu-ti tragi un glonte in cap? Asa mai scapam si noi de fraieri ca tine care pun intrebari stupide doar ca sa fie bagati in seama.
Vrei sa-ti spun motivul pentru care nu ascult un asemenea rahat deoarece aia nu e muzica ci este o pitiponceala si ragetul unei vaci sau a unui animal salbatic cand fata (chiar si ragetul acela e mai suportabil decat CA*atul pe care tu il asculti) asa ca hai mars de aici ca nu ai ce cauta la T/A.
Bună.
Biberonişti nu ştiu ce este muzica bună!
Pt că cântă prost, melodiile groaznice şi vocea oribilă.
Fatuca biberonista, fiecare avem gusturi diferite.
Tu de ce nu asculti Mettallica?
Tuuu termină eşti fan JB dar gataaa...nu trebuie să faci haz de necaz pe asta?
Mă vezi pe mine că pun întrebări stpude...sau îi oblig să asculte JB?
Buna.Ca sa fiu sincera mie imi plac cateva melodii de ale lui dar nu pot sa spun ca imi place de el la nebunie.In orice caz.pentru ceilalti...era doar o simpla intrebare si nu trebuia sa fiti asa de duri cu fata.Eu zic ca daca tie iti place nu conteaza parerea altora.fundita? :X
Fatoooooooooooo... asculta o mel de a lui invers sa vezi cate injuraturi...trezeste-te la realitate
Nu ne spui tui noua ce muzica sa ascultam ascultam ce muzica ne place si care o vrem daca noi nu vrem sa ascultam JB nu ascultam
Ințelege că toți avem gusutri diferite și char dacă spui că hai măă de ce nu ascultați? Pentru că nu vrem!
Acultăm ce vrem noi unii punk.pop. tu jusitn bieber haideți frate lăsați-ne în pace cu Justin!
Lol Aoleu. Tu te crezi fan al lui Justin? Pleaca de aici. Ne faci tara de ras cu specimene ca tine.
Stii ceva. Eu m-am saturat sa aud injuraturii la adresa lui Justin. Deaia nu mai pun intrebarii de el. Pt ca m-am saturat. Justin Bieber e unic! Nu cred ca mai exista un alt baiat cu vocea lui de aur.Si alt baiat atat de frumoss! Loveeeeeeeeeeeee J.Bieber!:X:X
Pentru ca are deja milioane de fani si vizualizari pe youtubeMa scuzi! Am vrut sa zic FANE INNEBUNITE(cam ca si tine).Ar trebui sa va treziti la realitate.Cum sa lesini cand vezi un om normal doar pentru ca are melodii bune sau e frumos? Nu o sa il vedeti decat la concerte(foarte rar in Romania) si pe internet.Credeti ca aveti sanse la el?. Cate fete sunt pe lumea asta.
nu ascult pentru ca nu vreau! Spui J.B si ma faci sa vomit
Am dreptate?
Http://www.youtube.com/watch?v=Oc-oVikA2WU
and
http://www.youtube.com/watch?v=mlSuJFo1KQo
Esti o pitipoanca de maxim 11 ani.
Justin e o pitipoanca de 15.
Ce produce EA nu e muzica, e ragetul salbatic al unei vaci bolnave.
Julyly2089 întreabă: