Păi verişoara mea se teme de întuneric pentru că îi este frică de Omu Subţîre. Şi odată am încuiat-o în debara şi i-am spus că e Omu Subţîre acolo şi a început să ţipe şi să urle.
Când i-am dat drumul voia să mă bată şi să mă tragă de păr şi am urcat-o pe dulap.
Mwhaha.
( nu că ar fi prima oară când o urc pe dulap, o urc mereu când vrea să schimbe programul de la televizor )
De obicei, cel mai usor e sa-i sting becul cand e in baie ca pustiului ii e frica de intuneric...Si eventual, il astept langa usa ca sa-l prind de picior sau ceva e genul cand iese sa aprinda becul.hehe,ma intreb de ce nu scapa de frica asta.
O sperii pe sora-mea de zici ca mai are un pic si face infarct: ies din camera in care stau inchis cu ochii-n calculator si muzica la maxim ore-n sir, pe hol, exact cand trece ea.
Copiii se sperie mereu de simpla mea prezenţă şi nu e nevoie să fac nimic în plus.
Am un frate mai mic, da el e cel care incearca sa ma speria pe mine, si se stropseste ca nu-i merge niciodata.
Ii speri cu clasica fraza,, vin cateii si te papa". *mdea....soramea ii proasta, fratimiu nu prea le inghite*
ii speri cu clasica fraza,, vin cateii si te papa". *mdea....soramea ii proasta, fratimiu nu prea le inghite*
ii speri cu clasica fraza,, vin cateii si te papa". *mdea....soramea ii proasta, fratimiu nu prea le inghite*
O mint cu vârcolacii si fantome.Fac mişto de ea că o să plec departe si nu mă mai întorc si-o fac să plângă c-o dau la ţiganii. Îmi place s-o necăjesc mereu.
Eu i-am zis verisoarei mele ca e o fantoma la bucatarie care face omleta si a avut cosmaruri cam 2 saptamani.
Îl mobilizez pe fratele meu și mă joc cu cuțitele în fața lui în timp ce îi explic cum voi omorî oamenii.
De atunci îi e frică de mine.
roro.rebela întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ZaMbArIcI_4577 întreabă: