| AliceInMordor a întrebat:

Voi va uitati in WC cand tregeti apa? laughing laughing cel mai amuzant raspuns primeste funda.laughing

Răspuns Câştigător
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Eu intotdeauna privesc inainte, nu inapoilaughing

15 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Uneori,

Ma uit si cand vad ca ramane ceva :-&... zic: " Uhhh... ce iar place lu X sa il manance blushing " ( in gand )
Apoi mai trag odata, daca nu se duce nici atunci : " Offf...pana meastraight face. lasa ca ma prefac ca nu m-am uitathee hee "

Numai bine!

| Bastet a răspuns:

Da.sa nu fi ramas vreun copil de pe TPU (AKA Tudorrrr)

| pinguinuVerde a răspuns:

Bwaahh. Scârboasă întrebare.*vomită*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lăsând gluma de o parte, este ceva normal să te uiți pentru că numai așa vei vedea ce culoare are urina și dacă materiile fecale prezintă oxiuri ori sânge!
Este chiar recomandat să te uiți înainte de a trage apa!
Pa, pa.

| Arthur a răspuns:

Ce te faci cu cei care vin în vizită şi uită să tragă apa? Pentru ai identifica cred că o să montez o cameră ascunsă. Publicarea filmuleţelor crezi că îi va aduce pe calea cea bună?

| JustMeBăi a răspuns:

Eu pun capacu' inapoi.laughing

| cretzufinish a răspuns:

Da...sa vad daca se duce...ca uneori mai raman sarmalute laughing

| yoo23 a răspuns:

Normal ca ma uit! Sa vad ce forme geometrice au mai iesit din mine.

| Caricatură a răspuns:

Sunt interesata de interesele talelaughing

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Da, ma uit. Si parca atunci cand vad ce dragut plutesc sarmalutele pe acolo, imi vine sa nu mai trag apa. Imi vine sa le iau din WC si sa le pun in rama.love struck
De fapt, chiar asta cred ca o sa fac! love struck

Revin imediat.

| FriendsShow a răspuns:

Depinde... daca ma pregatesc sa mananc sau nurolling on the floor

| BlAcKLioN a răspuns:

Se uita un prieten de-al meu vrea sa vada ce avea bun inauntru si a aruncat si sa-l manance iar happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur. caci eu pot sa ma cac din picioare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar schimbam posturile acum cateva luni, si am dat peste un film in care unu ii lua interviu unui fost prieten si face cica "Tu nu iti denumesti fecalele? Si le spui "Adio micutule bill" da fostul prieten cica "Ce intrebare mai e si asta?" Da el "Haideee nu aude nimeni" mda si fostul prieten a recunoscutthinking ca isi denumeste ...materiile fecale...si isi mai si ia adio de la ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca imi vad fata oglindita in apa de acolo. crying((((

Întrebări similare