Uneori,
Ma uit si cand vad ca ramane ceva :-&... zic: " Uhhh... ce iar place lu X sa il manance " ( in gand )
Apoi mai trag odata, daca nu se duce nici atunci : " Offf...pana mea. lasa ca ma prefac ca nu m-am uitat
"
Numai bine!
Bună.
Lăsând gluma de o parte, este ceva normal să te uiți pentru că numai așa vei vedea ce culoare are urina și dacă materiile fecale prezintă oxiuri ori sânge!
Este chiar recomandat să te uiți înainte de a trage apa!
Pa, pa.
Ce te faci cu cei care vin în vizită şi uită să tragă apa? Pentru ai identifica cred că o să montez o cameră ascunsă. Publicarea filmuleţelor crezi că îi va aduce pe calea cea bună?
Da, ma uit. Si parca atunci cand vad ce dragut plutesc sarmalutele pe acolo, imi vine sa nu mai trag apa. Imi vine sa le iau din WC si sa le pun in rama.
De fapt, chiar asta cred ca o sa fac!
Revin imediat.
Se uita un prieten de-al meu vrea sa vada ce avea bun inauntru si a aruncat si sa-l manance iar
Chiar schimbam posturile acum cateva luni, si am dat peste un film in care unu ii lua interviu unui fost prieten si face cica "Tu nu iti denumesti fecalele? Si le spui "Adio micutule bill" da fostul prieten cica "Ce intrebare mai e si asta?" Da el "Haideee nu aude nimeni" mda si fostul prieten a recunoscut ca isi denumeste ...materiile fecale...si isi mai si ia adio de la ele!
BideuAntiDeDeCareSeMarsupiazaInV... întreabă:
AddaBita întreabă: