| 夢想家兩次 a întrebat:

Voua ce lucruri ciudate vi s-au intamplat? La mine cam asa:
Am visat intr-o seara acum vreo 2 ani o poarta cu niste semne chinezesti pe ea si in spatele ei era un fel de lume a pacii plina cu flori si armonie.Cand am fost la mare am vazut aceeasi poarte cu aceleasi semne numai ca toate florile si plantele erau uscate si urate. Dupa aceaa poarta era intunecat si urat.Ciudat a fost ca am vazut aceeasi poarta ca in vis.Ce credeti ca inseamna? Si sa nu uitam ce intamplari ati avut voi.

25 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Am visat odată că mâncam o piatră.
Sau că aveam cap de delfin.

Da, am vise ciudate.

| 夢想家兩次 explică (pentru Furculingură):

Cap de delfin?

| Furculingură a răspuns (pentru 夢想家兩次):

Aşa am zis.

| suit?r a răspuns (pentru Furculingură):

Cum a fost capul de delfin?

| Furculingură a răspuns (pentru suit?r):

Sexy.

| suit?r a răspuns (pentru Furculingură):

Oo smug

| ??c??? a răspuns:

Odată am visat că am făcut pe mine și chiar asta am făcut.Happy End.

| Musique a răspuns (pentru ??c???):

Wtf? laughing)

| ??c??? a răspuns (pentru Musique):

Exact I don't want to see

| Ashadow a răspuns:

Lume a pacii? Dar ce ai patit de ai asemenea cosmaruri?
Eu am visat odata o combinatie ciudata intre H.o.t.D si Men in black 3, orice ar insemna asta.

| 夢想家兩次 explică (pentru Ashadow):

Eu am visat o data capuri de bebelusi de jucarie zombie in bauturi.Cred ca bate combinatia ta

| Ashadow a răspuns (pentru 夢想家兩次):

Mdap,imi recunosc infrangerea.

Am mai uitat sa spun ca am visat ca eram mancata de o camera dupa ce m-am uitat la filmul camera 1408 laughing

Ciudat,nu mi s-a parut un film infricosator.

Serios? Eu aproape ca m-am ca*at pe mine de frica atunci cand a prins viata cadavrul din caile de ventilatie.

Neh,a fost slabut, cea mai infricosatoare parte mi s-a parut la final, cand s-a trezit negrul cu cadavrul ala in masina.A fost destul de amuzant.

Ce moaca a avut...

| suit?r a răspuns:

Mi-e lene sa scriu..am visuri asa de lungi -.-''

| Ayako a răspuns (pentru suit?r):

Perverse,nu? smug

| suit?r a răspuns (pentru Ayako):

Sincer chiar ciudate O.O

| ???????? a răspuns:

Odată am visat că aveam ciocolată caldă şi când m-am trezit mi-am încălzit laptele şi când să pun şi praful de la ciocolata caldă nu era. Happy end, cum a zis şi Exceel. A trebuit să beau laptele simplu.
Iar la 6 ani mi-am băgat o sârmă în ochibatting eyelashes

| Neverwas a răspuns:

Odata am visat ca o fitoasa de la mine din clasa o murit, iar cand m-am trezit, mi-am dat seama ca visul ala si-o batut joc de mine...

| Bia001 a răspuns:

Visasem odata ca(,) cainele meu sarea pe fereastra de la etajul 9 pana in casa si tot asa vreo 10 minute iar apoi ajunsesem intr-un camp unde vreo 4 nebuni alergau in curu gol fugariti de o puma iar apoi am ajuns la volanul unei masini *cum? dracu stie*

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Ahăă si u doamna, tanti, ai gresit categoria si sigur nu vei primi niciun raspuns serioswinking