anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă vă e frică de Băsescu?

18 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Nu,mi-e frica de chelia lui.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Nu imi este poate lui ii este frica de noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Lui îi e frică de mine. happy... Şi de maidanezi laughing

| Radeas1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti dai seama ca daca ii e frica de maidanezi ii e frica si de Puya? Si de Posset, Si de Velea, si de Doddy, Si de Mahia. Da' pana la urma si de mine ii e frica ca eu sunt lup!

| anonim_4396 explică (pentru Radeas1):

Dar eşti un lup maidanez sau de casă? laughing

| Radeas1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păăii, adică sunt un lup assasino, adică mai degrabă de munte, adică mai degraba maidanez. Deci Brînză, adica Băse, pregăteşte-te.
By Assassino

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi-e frică de beau-beau. http://www.youtube.com/watch?v=zJ_pw1iqISA

Dar mi-e frică de fii-sa EBA, cu botul ăla al ei de Angelina Jolie, mă sperie mai tare decât Jolie.

| 00AName00 a răspuns:

Da! E cel mai mare cosmar al meu!

| GiAnca a răspuns:

De ce sa-mi fie frica?

Răspuns utilizator avertizat
| Klaryssa a răspuns:

Nu mie imi e frica de Boc! Daca sare poate imi ajunge la stomac! Vrei sa fac infart? Poate il calc si ma da in judecata!

| SootheMySoul a răspuns:

Nu

| Epigonul a răspuns:

Nu mi-e frica de Băse, cat mi-e frica de oamenii care-l sustin.De fapt glumesc,ma sperie maxim omu' ala, cu ochiu lui de sticla, mirosind mereu a alcool, clatinandu-se prin parlament, fara par pe cap...Ii mai trebuie un papagal pe umar si un carlig in loc de mana si este piratul pefect! Băse piratu'!

| tudo393 a răspuns:

Nu mi-e frica nu mi-e frica de beau-beaulaughingDe base? Hai mai adu un spritzan ca m-am imbatat..asta e diferenta intre unu' care stie sa bea wosky si altu care bea ca prostu'..ahahaha..BAI! LINISTE CE MAMA DRACU! Si revenind la intrebare..de el ca persoana nu ca daca il vad pe strada il omor si cu puscarie pe viata sau moarte, dar ca politician da..la ce ne-a facut cheliuta asta.mi-a sa nu ne faca si mai rau ca Ponta e pe langa ce a promis de muult.s-a cam dat pe furat cu base...hac.

| buburutza0431 a răspuns:

Nu..De ce?

Întrebări similare