Da, mie chiar imi place.Doar ai spus scoala nu teme . Pana acum toate mediile mele au fost de 10 si nu, nu sunt tocilara ci invers una dintre cele mai de gasca si populare fete din scoala .
Mia imi plac doar pauzele, orele de info(care stam pe mess si atat) la mate ma plicti chiar daca am 2 ore pe sapt.la romana asc muzica in casti(manele zile gutza) tot 2 ori pe sapt.in zilele de practica(miercuri si vineri) ba nu venim la scoala, ba venim si stam degeaba(eu sunt la turism si alimentatie,---barmanitza, chelneritza,"bucataritza") si etc.Am ore de dimineata de la 8 pana la maxim 14. Dupa 14 nu stau deloc. si in rest...cand nu ne plac cateva ore dintr-o zi chiulim toata cls fara sa stam pe ganduri fundita? ps.media 8, 60 si fara teme (ii bun ca nu ne da teme pe vacanta)
Buna! imi place scoala.pentru ceea ce facem la scoala, nu pentru teme. ore etc si cea mai mica medie a mea a fost 9, 55 .
Da imi place scoala, sa imi revad colegii dupa o vacanta lunde si frumoasa de vara, este cel mai frumos lucru. Sa vezi profesorii, cu catalogul in mana, te ia putin frica, dar reusesti sa obtii tot ce ti'ai dorit de la inceput. Media mea este de 9, 97. Eeee... se putea si mai bine.
>
Depinde la ce scoala te referi. Cea de la noi din cartier imi place foarte mult pentru ca e vopsita cu roz(culoarea mea preferata).
Mie imi place mult de tot si de abia astept sa inceapa :X in a 5-a am avut 9, 96, iar in a -6a am avut 10 fix... sper ca si in a 7-a sa am tot 10
Mie imi place mult de tot si de abia astept sa inceapa :X in a 5-a am avut 9, 96, iar in a -6a am avut 10 fix... sper ca si in a 7-a sa am tot 10; P
Bună!
Da îmi place, dar nu îmi plac temele, testele tezele, îmi place să stau cu colegii în pauză şi să facem trăznăi. De exemplu când urmează ora de română ascundem creta, şi cum profa vine la şi 10+ 15 minute până vine colegul pe care îl trimite dupa cretă, aşa trece jumătate de oră . Îmi plac orele de desen, când toată lumea vorbeşte, îmi place istoria când fiecare scrie un rând, apoi desenează sau scrie bileţele... îmi plac orele de sport, când noi fetele stăm mai mult în vestiar şi vorbim despre tot feluri de lucruri...chiar îmi place asta .
Media generală (clasa a 6-a) este 9, 96 cu 9, 93 în sem. I şi cu 10 în sem. II.
O zi frumoasă!
Buna! Imi place la scoala dar nu prea imi place matematica. Odata era sa adorm la ora de matematica.Dar ador orele de lb.romana.si desenul pentru ca vb intre noi desenem ne trimitem bitetele doamna m-a prins cand trimite-am raspunsul:"Da vreau sa vb pe mess.Imediat dupa ce scapam de la scoala."E bine ca nu am fost pedepsita. #:-sImi place in ora de sport facem putin sport si dupa aia profesorol de sport spune:"Toata lumea poate sa faca ce vrea!"Bineinteles ca eu si cu cea mai buna prietena a mea, Daria mergem in vestiarul fetelor si vorbim.Asta imi place cel mai mult.Mediile mele pana acum au fost in clasa 1:semestrul 1, FB semestrul 2 FB clasa 2:semestrul 1, FB semestrul 2, B Ce ma-u certat parintii mei atunci penrtu ca eu nu aveam voie deloc sa gresesc la vreun test ceva ca ma ameninta ca nu-mi mai iau haine zilnic, pentru ca ei stiu casunt dependenta de ele.Si clasa 3:semestrul 1, FB semestrul 2, FB sper ca si in clasa 4 sa fie bine.Mult noroc la scoala!
Nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa ea, da uneori are si partile ei bune, cand te distrezi cu colegii...am terminat cu media 9, 73 anul trecut(am fost in clasa a-7-a).
Sincer imi place la scoala hmmm medii? in generala 10 si in a 9-a 9, 88, dar sper ca in a 10-a sa am media 10
Mie imi place foarte mult dar temele nu imi plac temele medile mele sunt de foarte bine si bine
Ehhh....Media generala a fost 9, 73(stiu ca puteam mai mult da'mai trebuie sa traiesc si iooh, si a fost cea mai mare medie din clasa, sunt aV-a, si media a fost pe primul semestru)asa deci la istorie:10 la mate:10 germana:9(daca as fi copiat si eu ca toata lumea ar fi fost 10! Desen:10 Mate.opt.:10
Sport:10 Romana:9(a fost 9, 40 ar fi fost 9, 50 ca am mai avut un 10 pe care nu mi l-a trecut)Engleza:10 Geografie:10 Ed tehnologik: 10 Biologie:9(daca as fi copiat...) purtare:10 (logic cu fata mea falsa de fetita draguta care "nu copiaza","nu vb urat","nu asculta melodii cu prostii"
Buna! Mie imi plac doar pauzele! La fel ca si doar.pt.voi Eu am medii bune cu exceptie la engleza
Mie imi place doar sa ma intalnesc cu colegii la scoala, nu-mi place sa stau toata ziua nuai teme si invatat! Am medii mari la scoala!
Julyly2089 întreabă: