| Fragile a întrebat:

Vreau niste bancuri seci da sa fie oleaca mai lungi nu dinalea din doua cuvinte! Funda mare si grasa!

Răspuns Câştigător
| pretzel a răspuns:

Bula se nascuse.
la ziua lui de 1 an mama lui ii cumparase o minge de ping pong
cand bula a inceput sa vorbeasca, la ziua llui de 2 ani a fost intrebay ce vreasa primeasca. aceste zice : o minge de ping pong
la ziua lui de 3 ani la fel
la 4 ani la fel...etc pana cand a ajuns la liceu. pentru ca a inceput liceul i a cerut lu taicasu din nou o mingede ping pong. a terminat liceul tatsu iar i a luat o minge de ping pong. bula avea de acum si copiii, si nevasta. bun...pentru ca era cel mai bun tata din lume il intraeaba copii ce vvrea sa primeasca. aceste zice din nou o minge de ping ponghappy si tot asa. ajunge bula la pat, in spittal vai de capu lui la 99 de ani, iar nepotii il intreaba ce vrea sa primeasca pentru ca a ajuns la o varta asa de inaintata acesta spune din nou o minge de PING PONG. curiosi, toti cei prezenti il intreaba de ce a colectionat toata viata lui mingi de ping pong
acesta spune :
Eu am colectionat migile astea de ping pong pentru ca... si a murit rolling on the floorlaughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa?
Sotul raspunde:
- Simtul umorului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un turist se adreseaza unui taran.
- Imi dati voie sa trec peste terenul dvs., ca sa prind cursa de ora cinci?
- Desigur. Si, daca va vede taurul, puteti prinde si cursa de patru si jumatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funda plzz:-W.big grin

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Doi copii numara o bila happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

Întrebări similare