Nu vine nimic in 2012.Vine 2013 dupa si tot asa.Ideea de sfarsitul lumii in 2012 a fost implementata mai mult pentru entrateiment, nu este niciunde nici o dovada sau ceva palpabil ca in 2012 e gata cu toate. Vorbe, cuvinte, filme, povesti si cam atat, nimic real.Ne vedem in 2013 Bafta!
Hmm...stai sa rup petalele unei flori.
Vine, nu vine, vine, nu vine, vine, nu vine si...VINE!
No.In 2000 se zicea ca vom suferi si ca planeta va lua foc. Dar nu s-a intamplan nimic.Au fost multe presimtiri din astea.In plus, de la film s-au inspirat oamenii aceeia, nu invers! Fundita?
Nu vine sfarsitul lumii in 2012, pentru ca foarte putini stiu. La un moment dat s-a facut o eroare de 4 ani.Deci sfarsitul lumii trebuia sa vina in 2008, si s-a intamplat ceva in 2008?
Parca s-a mai zis odata ca sfarsitul lumii vine in 2002sau2003 nu mai stiu si uite ca inca suntem in viata sau cel putin asa credem noi
Nu dar sti ce o sa se intample? o sa-mi fac eu o frizura noua e la fel de interesant?
Sti de la ce vine totul? S-a descoperit ca cineva care traieste in prezent are sange maias. Si s-a descoperit o heroglifa care spune ca in in 2012 o sa...si lipsea o bucata. Oamenii ce sa zica... SFARSITUL LUMII! Tipul, ruda cu maiasii primea mail-uri cu: "Nu vreau sa mor!" si "Ce se va intampa cu noi?" si a inceput sa il cam enerveze. Ce e drept se zice ca Sistemul nostru solar se deplaseaza si el prin galaxie si in decembrie 2012 noi chiar vom fi in mijlocul universului (sau ceva de genul asta) si s-ar putea sa apara o racire globala. Totusi, se pare ca "sfarsitul lumii" are si o parte buna pentru unii. Cum ar fi filmul 2012. Lumea il vizioneaza, e popular, actorii primesc ceva pe asta. Cum ar putea ca oamenii sa nu foloseasca asta pentru bani.
Sper ca te-a ajutat!
Daca e sa ne luam dupa biblie. se spune ca nici dumnezeu nu stie cand e sfarsitul ce zici de asta 2012 normal ca vine sfarsitul ...anului si apoi incepe 2013 si tot asa
Silver14 întreabă: