Vrei raspunsuri castigatoare? Toti vrem... dar care e intrebarea la care vrei sa-ti raspundem?
Mdaaa...
Ai vointza
Si eu vreau 2 case'n Portogalia, 3 ferrari, 5 vile'n S. U. A.
Pt a avea cat mai multe raspunsuri castigatoare trebuie ca raspunsurile tale sa fie folositoare.Eu nu cred ca esti important sa ai raspunsuri castigatoare.Cred ca e mai important ca raspunsurile sa fie bine gandite si sa il ajute pe cel care a pus respectiva intrebare.
Andreea, ai 12 ani. Esti la varsta la care poti acumula foarte multe cunostinte. Invata in continuare si astfel vei avea multe raspunsuri corecte.
Pentru asta trebuie sa raspunzi ajutator, la toate intrebarile(daca poti). Sper sa primesti cat mai multe!
Ce fel de raspunsuri castigatoare vrei draguta mea? Daca imi spui despre ce este vorba te pot ajuta
Da cat mai multe raspunsuri, cat mai serioase si amuzante, si vor fi in marea lor majoritate castigatoare. Uite-te la intrebarile mele, si daca imi vei dau raspuns bun, PROMIT ca iti dau castigatoare!
Atunci incearca sa raspunzi la cat mai multe intrebari, si poate vei avea si raspunsuri castigatoare.
Julyly2089 întreabă: