-Mi-am luat conversi.A doua zi ma strangeau(nu erau inca largiti)si totusi am mers cu ei la scoala. Dupa ce s-a terminat scoala, in curtea scolii m-au durut picioarele asa de tare ca mi i-am dat jos.Era iarna si ningea.Astfel m-am dus acasa,numai in ciorapi,asa m-am dus si in autobuz,noroc ca nimeni nu a observat. Unde mai pui ca trebuia sa alerg ca la maraton,ca imi inghetau picioarele.
-De obicei cad de foarte multe ori, caci nu ma obisnuiesc cu pantofii din prima, asa ca stau mai mult pe jos
M-am imbatat atat de rau incat spuneam "Mama-i creata", mama fiind langa mine.
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi facut-o altfel .
De pe un pod am bombardat casa unei babe,amdat cu bulgări în geamuri,ziduri,câine,ea(chiar in cap).L-a sunat pe fi-su,ne-a alergat cu bâta,nu ne-a prins,a continuat să ne alerge pe calea ferată, tipu cu care eram a căzut, ăla atunci a dat fuga după noi și... tipu s-a ridicat la loc și am continuat sa fugim pana acas.
Aștept funda sau aflu unde stai.
De pe un pod am bombardat casa unei babe,am dat cu bulgări în geamuri,ziduri,câine,ea(chiar in cap).L-a sunat pe fi-su,ne-a alergat cu bâta,nu ne-a prins,a continuat să ne alerge pe calea ferată,tipu cu care eram a căzut,ăla atunci a dat fuga după noi și...tipu s-a ridicat la loc și am continuat sa fugim pana acas.
De pe un pod am bombardat casa unei babe,am dat cu bulgări în geamuri,ziduri,câine,ea(chiar in cap).L-a sunat pe fi-su,ne-a alergat cu bâta,nu ne-a prins,a continuat să ne alerge pe calea ferată, tipu cu care eram a căzut, ăla atunci a dat fuga după noi și... tipu s-a ridicat la loc și am continuat sa fugim pana acas.
Cand eram mai mic, cu un prieten am pus sîrma de aia subtire, cam un fel de liţă,
din gard de la mine, pana in gard la el peste drum,
a trecut o femeie si so impiedicat de sarma aia ( pentru aia era si pusa, sa se impiedice lumea)
eu si cu prietenu asta al meu eram in casa si ne uitam p geam,
da ne-am luat dupa aia o bataie de la taicameo
alta :
am vrut sa dau cu bulgarele de zapada dupa un caine si nu am apreciat ţinta si am dat inalţator 3 si direct in geam la vecina,
Http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Cea mai tare gafa pe care a facut-o cineva(nu eu.Doamne fereste)
Cand eram mai mik, mama m-a rugat intr-o dimineata sa-i fac cafeaua. Eram somnoroasa si nici nu vedeam fiecare lucru unde era ei ii place cafeaua foarte dulce si in loc sa pun 5 lingurite de zahar am pus 5 lingurite de sare. Cand a luat prima gura din cafea, a facut o fataaaa catre mine, a scuipat-o da` nu i-a mai trebuit alta cafea tot restul` zilei funda?
Iasmiine întreabă:
DaciaRomania întreabă: