Da, da, da!
Eu zic ca ti-ar sta super cheala! Esti una dintre cele 4250 ba chiar 4249 de perosane carora le place parul chel. Dupa estimarile mele exacte, iti recomand un apart de tuns iarba, super super bun, numit Haarespazieren, desigur este foarte bun, ba mai mult este bun. Sunt de parere ca in chelia ta, ai putea desena niset c**** de furnica, care ar arata foarte sexy din unghiul ortocentru al lungimii inalitmii capului tau sferic. S-a intamplat sa cred ca esti una din cele 1 castigatori ai concursului "Inspiratie cheala". da, stiuuuuuuu! Am o idee. Maine, pe la ora 9-9 si ceva sa te tunzi cheala! Spune tu, nu e o idee geniala? Fabulos, si asta. Deci am vrut sa zic ca stii tu, asta. ai avut o intrebare si eu m-am chinuit aici, 71 min din 50 sa iti raspund, si tu ce faci? te holbi doar? mai bine te-ai tunde chel, cititorule! Si acum, ies din usa si inchid camera. Cu deosebita preponderneta, cu stima, Uhb dragutul b-)
Dacă tu eşti cea din poză, îţi dau cuvântul meu c-ai fii declarată Regina Frumuseţii de pe Terra!
Sigur că ti-ar sta minunat și ai putea să o asortezi cu o creastă multicoloră si un cercel in creier. Succes
Ahh, am uitat să precizez ai grijă la cine te tunzi că alea nu se pricep și nu ai vrea o tunsoare naspa...
Parerea mea este sa nu te tunzi cheala ca o sa iti creasca mai incet. o sa astepti mult timp ca sa iti creasca parull...
Eu am spus parerea mea dar nu stiu daca este cea potrivita pentru tine... oricum bafta:*:*:*:!:!:!:!
Julyly2089 întreabă: