Sa vin la tine sa murim impreuna?
Vine apocalipsa,
Murim incetisor
Si ultima scintee,
A plecat de linga noi.
Hi, bine tu?
Surf pe net
E bine, continua.
Ba da, mor, cel putin nu acum ca imi place in Londra dar cand ma duc acasa gata.
Si eu te iubesc
Nu vi si in Romania daca esti " in apropiere"?
D-daca mori... ma sinucid...
Hug?
Nu pot, nu sunt singura, fata cu care am venit e singur adult pe care il am cu mine, si ea a venit cu echipa de fotografi dupa ea iar Minion trebuie sa inceapa scoala in curand, trebuie sa mergem dupa program.
Lasa ca nu te sinucizi
Hug!
HA, slabo, nu meriti sa fii in echipa mea de fetite diabolice daca vrei sa mori, tinete in maini si stergeti lacrimile de la ochi si hai cu mine, am un harem plin de baieti anime.
H-h-harem de baieti anime zici?
Ia-uite ce-i place ei
Cine? Cui? Nu vezi ce inocenta sunt?
Da,da,da...poza spune tot
Harem de baieti, ha? Al tau nu-ti mai ajunge?
Ce poza mai? Ce e cu poza mea? Cu fetita aia inocenta din poza, ce ai cu ea?
Kama hai sa iti spun eu ceva, baietii din anime inaintea iubitilor, m-am indragostit de Gaara din Naruto cu mult inainte sa am iubit deci
Intrebare: cine e Gaara? nu-mi mai aduc aminte :( gata, am cautat: https://www.google.ro/......ps?/search
Vrei sa incep cu povestile mele? Nu, ca iar vine Depress si spune ca nu-s amuzanta :(
dar totusi, nu ti-ar placea un harem cu 1000000000 de Gaara? :>
Cu toti astia.
https://www.google.ro/......ps?/search
Ba esti, tu lasa ce zic altii.
Nu ca m-as plictisi usor, eu vreau cu aia de sus :))
Pot si eu sa vin?
Normal ca poti
Yeey
A lot of bad boys for Kama
Iti cam place situatia asta
Special, se va face un loc pentru fete undeva pe un pat imens de matase in timp ce ne uitam('salivam') la baieti
Yes, imi place mult )
Si vrei sa spui ca doar ne uitam? Atat? Si ei ce fac?
Eh, ai picioare mama, te dai jos din pat, mergi la ei si vezi ce o sa faca...cu tine
Ce faci soro? Poate facem stii tu ce?
Deci pot sa merg
Yeeey
Sigur facem stii tu ce
Am avut in vedere sa vorbim perverso., dar nu acum cand o sa poti sa intri stii tu unde, poate pe la 7 ok? daca o sa poti ca tare mai vreau sa vb cu tine.
Nu pot la 7, o sa ies afara pe la 6 si ma intorc la 9-10. poate pe la 12-1 daca nu dormi
Pot pot ok soro, la 12 ne intalnim daca o sa poti.
Ok
.
Eu am comentat pentru intrebarea mea, rest nu am nicio treaba.
Nu mai fi depresiva ca nu te mai las sa pleci acasa, si nu o mai aduc pe killer la T/A.
De ce esti rea?
Nu sunt rea, asa sunt eu.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: