Un student se duce la cantina si singurul loc liber este langa un
profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune :
-Porcul nu-i este prieten porumbelului.
Studentul raspunde :
-Bine, atunci eu am zburat.
Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai
grele intrebari, dar acesta raspunde la toate. In cele din urma,
profesorul il intreaba :
-Vezi pe drum un sac de minte si unul de
bani. Pe care il iei?
−Pe cel cu bani.
−Eu l-as lua pe cel cu minte.
−Fiecare cu ce n-are…
Profesorul,furios de-a dreptul,ii scrie pe lucrare "bou".
Studentul merge la el si ii spuneomnule profesor,v-ati semnat, dar nu ati trecut nota!
In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni,in care erau mod egal femei si barbati, i s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula. Textul era:
"Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe."
Toti barbatii au asezat virgula dupa cuvantul "are", iar femeile au asezat virgula dupa cuvantul "femeia".
Barbatul vorbeste cu Dumnezeu
-Doamne, de ce ai facut femeia asa frumoasa?
- Ca sa o iubesti.
-Doamne, dar de ce ai facut-o asa proasta
- Ca sa te iubeasca.
Ia fii atenta cum vei rade tu la asta : TuuU (ma intelegi?).in fine reiau! Tuuu(fato ma intelegi?) iei (auzi) ...reiau din nou.
Tuuu (intelegi?) iei (ma auzii?) Mue :D
Nu mai puneti intrebari asa de tampite ca asta...ce dracu.
http://www.google.ro/ scrii acl bancuri bune si gata...ti-e lene sa faci atat?
Razi!
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
unde naibii vad ei majuscule?
Reteta pentru ras
Pasul 1: Cartea de gramatica
Pasul 2: Deschide cartea de gramatica
Pasul 3: Citeste ce e aia virgula
Pasul 4: Foloseste-o in viata de zi cu zi
Pasul 5: Da-ti cu cartea in cap
...
Pasul 100000: Inca iti dai cu cartea in cap.
cica *Facetima*.ati poluat T/A cu intrebarile astea! Ce e asa de greu e duci la google si sa dai cauta bancuri, sau ce bolul meu cu cereale vrei tu! :I
Eu zic sa poti rade de tine! Pentru ca nu sti sa scrii corect. Auzi tu ) " facetima"
Funda trebuie data unui raspuns folositor.la ce iti foloseste ca razi?
iar pe site-ul TPU, trebuie sa pui intrebari.tu nu ai pus o intrebare!
ANUNT! "angajam vanzatoare".
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc…. ii aburim, ii amanam" Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: – manusi aveti?
V: pai, sigur… de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5?
- de piele, normale cu 5 degete
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: – cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acum-mi dai hartie igienica?
Da ca nu razi la asta inseamna ca esti deprimata fara recuperare.
In timp ce vaporul se scufunda, unul din pasageri isi facea loc, disperat, catre barca de salvare. Capitanul ii striga:
- Domnule, ce faceti?! Inca mai sunt femei la bord!
- Ba mie crezi ca de f**ut imi arde acum?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: