Pai stii, ar trebuie sa faci o schimbare... Familia e mai mult decint un simplu cuvint-ea este totul. Incearca sa faci o noua legatura intre tine si sora ta "crede-ma ca mai bun prietena in aceasta lume nu-i nimeni in afara surorii tale" La anii tai cred ca ar trebuie sa cresti-nu sa ramii la anii lu sora ta, trebuie sa fii un exemplu pentru ea, nu o povara....mamata tea crescut nu pentru a bate tot cu piciorul, ci pentru a trai cum se cuvine. Stii cum se spune "Nu poti stii ce simte o mama, pina nu devii una ca ea" sau "În momentul în care un copil s-a născut, s-a născut şi mama. Ea nu a existat înainte. Femeia existase, dar nu şi mama. O mamă este ceva absolut nou." Acum asa crezi despre educarea copiilor, dar sa stii ca nu ai putea lasa in pace acel suflet care'i rupt din tine, un suflet pe care tu i-ai dat viata.
asa ca cred ca ar trebuie sa meditezi un pic la faptele tale!
Raspunsul e bun, o sa iti dau o fundita.Dar vezi ca am intrat pe la tine si am citit ca ai gasit nu stiu ce job prin Rusia, si ca ai 18 ani, si mai ales ca esti si fata.Nu stiu cat de pe bune e site-ul ala, dar eu zic sa ai grija sa nu te puna astia pe cursa...
Bine, stai sa iti zic pe intelesul tau:vezi sa nu ajungi pe-acolo sa te trezesti ca in barul ala nu mai sunt locuri de chelnerita(cum era anuntul) si sa te puna la ``relatii cu clientii``...
Acum sper ca e mai bine.
Deci sa n-ajungi sa te scoata la produs.
Acum e bine.
Eu am inteles ca ai 40 ani, traieste pe capul parintilor, iei ajutor social si banii ii spargi prin mall
Hm...parca te mutasesi...de cand cu parastasul, cu blonda cu ochii verzi.
Si ...parca ziceai ca nu mai ai iubita si ca iti petreci ziua de nastere singur...as fi tentata sa zic ca e troll.
Dar pentru ca imi plac fabulele astea ale tale : cumpara-ti un bichon pe bune. Si fa-i fundite si cumpara-i rochite...si pe sora ta nu o lasa sa se joace cu el. Asa te razbuni sigur.
Daca ai 40 de ani ar trebui sa te muti singur adica de ce nu? Ai iubita la anii astia si pui inca intrebari pe TPU si vorbesti cu fete pe net? Daca as fi in locul fetei as fugi de tine nu inca sa te iau la mine acasa. Un milion? Pe bune? Imparti cu sora ta mai mica un milion? Nu ar trebui sa ai servici si propia ta stiu si eu macar o grasoniera? Ce rost are sa pui aici kilometrii de text cand ai putea sa faci ceva pentru tine cum ar fi sa muncesti? Ajutor social? Nu crezi ca batranii au mai multa nevoie? Mama ta are dreptate. Fa ceva.
Bine - eu aveam in plan sa-i iau toti banii, nu sa impart cu ea milionu`...
Si ce sa faca ea cu banii? Sa-si ia tricouri cu buricu` gol?
A rupt masina aia-n doua cat spala la ea, are haine sa-si deschida un Mall...
Ia mai lasati-ma-n pace!
Am inteles ca ai 40 de ani si iei ajutor social iar ai tai te ajuta cu bani pe care ii cheltuiesti prin mall.Right?
Bine iti merge!
Da,traiesc ca-n filme…
Sunt 3 femei in viata mea – mama, sor-mea si iubita – iti dai seama ce fericit sunt…
Imi vine sa ma duc dracului!
Scuze, da` sunt nervos.
Acum ti-as mai zice si altele, dar am citit intrebarile tale si m-ai pus rau pe ganduri…
Da` rau de tot.
Ce intrebari?
Is curioasa ce te-a pus pe ganduri
Ai o intrebare in care spui ca nu vrei sa vorbesti cu ai tai, sau cu prietenii...
Si cifra 7, de 3-4 ori cum o ai si tu, se mai foloseste pe geamurile de la cazinouri...
Sper ca nu joci la vreo ruleta de-aia urata...
La asta ma refeream.
Poate te-ai prins ce vreau sa zic...
Capisi! :)
Intrebarea a fost pusa pentru ca ma framanta posibilitatea de a avea cancer(probabil citind doar aceea intrebare-nu si celelalte 2-3 care le-am pus inainte dar le-am sters da impresia ca am probleme psihice) :))
Nu-mi plac jocurile de noroc!
Te referi la ceva de genu:
(de la intervalul de timp 0:15)
:)) :))
http://www.youtube.com/watch?v=Jx2yQejrrUE&feature=kp
Nu-mi sta in caracter!
:))
Julyly2089 întreabă: