| Puţifer a întrebat:

Vreau să vă povestesc o povestioară ce mi s-a întâmplat azi-noapte.
Era cam pe la ora 01:32, dar nu sunt aşa sigură, eram somnoroasă.
Eu, şi cu încă câţiva prieteni de-ai mei am băut fără măsură. Eu, ţin minte bine că am băut 3 beri la doză ( nu mai ştiu ce erau, cred că timişoreana ), şi 1 la sticlă ( de 2 l, skol ). După asta, am mai băut şi o sticlă de Sânge de taur şi 2 păhărele de ţuică. După, vă spun că habar n-am ce am făcut. Dar, faza funny e că azi-dimineaţă (adică acum) m-am trezit cu chiloţii pe cap.
Vouă vi s-au întâmplat astfel de lucruri seci?

Răspuns Câştigător
| Bujîe a răspuns:

Păăăi...Fac rost de o ţigară cu marihjuana. ies pe balcon şi o aprind.
Trag 2-3 fumuri...nimic!
- Ia uite, am dat o groază de bani pă ea şi nimic.
*trece o bilă de foc*
- Ce naiba se înâmplă...dau ăştia cu bombe?
Mai stau, mai fumez înjurând că nu are nici un efect când iar trece prin faţă altă bilă.
- Ce naibaa?!
Sting ţigara şi intru-n casă
- Pă unde ai fost, mamă?
- Am fumat o ţigară pe balcon...
- Două zile, mamă? straight face.

14 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Ideea e ca acum eu sunt beat,beat la modu ca am rugat pe cineva sa scrie postul corect ca eu nu sunt in stare. Totul a inceput acum cateva luni,zbang-zbang,am cunoscut o fata,a inceput sa-mi placa,m-a refuzat, le faceam pe toate cum stiam ca ii place[adica nu ma duceam beat sa o vad, incercam sa nu mai scuip si nu mai fumam pe strada] si pana acum 10-20 de minute, eram certati[nu mai vorbisem de vreo 5 zile] dar cum am ajuns acasa cu alcoolemia la nivelul necesar,m-am apucat sa-i spun cum sta treaba de fapt, acum nu mai suntem certati dar nici prieteni nu mai suntem! si maine stiu ca nu o sa le regret, ca odata si-odata tot trebuiau spuse!

| Kazimir a răspuns:

A da si ca un adaos: http://uitatecumoard.wordpress.com/2011/06/24/esti-beat-cand/
lectura placuta (daca stiti sa cititi)

| PinguinuL a răspuns:

Da.
odată eram singur in casa si am inceput sa beau si am auzit ceva din baie si am fost acolo si mi-am dat seama ca...
Chiar eram singur!
Apropo da-mi chilotii inapoi waiting

| Criiiiiiiis a răspuns:

Sangele de taur e bun daca-l beau barbatii talk to the hand.
Eu m-am trezit cu chilotii-n gura, deci e ceva.

| pwp a răspuns:

Ce face bautura din om rolling on the floor)
iti recomand filmul Marea Mahmureala 2

| Dumnezău a răspuns:

Da,am dat o sticla de Alexandrion, doua Beciul Domnesc si o sticla de Skol pe la vreo 12 noaptea, iar a doua dimineata m-a intrebat o prietena de ce tot ma dadeam la ea in seara trecuta, luand in considerare ca n-am mai facut asta vreodata si am descoperit si ca am stricat telefonul crezand ca e un pachet de tigari(l-am aruncat pe geam) straight face

Răspuns utilizator avertizat
| Ade a răspuns:

Pai n-ai auzit stirea despre Amy Winehouse?

| Zăpăcita_7844 a răspuns:

laughing Foare tare... si "Sange de taur" buna alegerewinking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

rolling on the floor
Imi place, Nuu nu mi s-a intamplat
rolling on the flooroh go on

| Sheisshe a răspuns:

=]]misto fazalaughing

| Ion1234 a răspuns:

Desigur,eu m-am trezit dimineata cu vaginul prietenei linga fata