-ieşi pe stradă,şi spununei unui domn că l-ai văzut la tv,în serialul Elodia. (la provocarea asta îţi recomand să te încalţi cu adidaşi,în caz că te ia ăla la fugă)
-întreabă un băiat :" ştie mă-ta că eşti gay?"
-du-te la magazin,întreab-o pe vânzătoare dacă are corn cu ciocolată. Dacă zice da,tu zi: "Vreau unul cu vanilie."
-că tot acum s-a mai răcit afară,provoacă pe cineva să se îmbrace cât mai scurt posibil, şi să meargă aşă o distanţa mai lungă.
-dacă ai norocul să plouă, pune pe cineva să stea cât mai mult în ploaie.
-dacă stai la bloc, ieşi în faţa blocului şi strigă "Rapunzel, coboară-ţi părul!"...şi vezi cine iese.
...gata.
Dacă provoci o fată îi poți spune să sune un băiat la 12 noaptea cu ascuns și să îi spună că a lăsat-o însărcinată, că vine cu familia și cu poliția la el acasă în câteva ore.
Peste 10-15 minute îl suni iar și îi spui că a fost o farsă
Dar la ce categorie vruiai sa le pun...am zis la sfarsit trasnite daca nu ai citit cu atentie
Am pus un baiat si o fata sa faca schimb de haine pentru o ora/doua. Cred ca aia a fost cea mai tare (desi a durat mult pana sa convingem fata)
Inafara de asta, hm, iesi pe strada si canta ceva tare, pune un baiat sa isi machieze iubita, ia de mana un necunoscut~
Julyly2089 întreabă: