Ok, asta este cea mai sadica intrebare, ai reusit sa ne ajuti sa visam si dupa aceea ne-ai readus cu picioarele pe pamant, cazatura a durut
Mi-e tare teama ca nu aveti voi capacitate de productie, dupa cate pofte am eu... de pus in cui
Banuiesc ca si acele cuie sunt mici, mici de tot...ar merge totusi ultima varianta numai daca ai "cuiul" personal de nota 10 si nu se-ndoaie la intrare.
Vreau o casa in Vegas, una in Haiti si una in New York, un Bentley Continental, un avion personal si o companie care sa mearga perfect.
Dar pana o sa le am, pune-mi si mie cuie acolo de 2 lei!
Te joci cu mintea noastra...si eu care de la prima intrebare, ma gandeam sa particip!
@mihaela bine ca nu ai bagat-o pe-aia cu "sa vezi tze pumn iti tlag" atunci cand ai citit explicatia
@ elena, pai daca am un magazin de cuie, sa stii ca eu tin la renumele magazinului, si ofer numai cuie de calitate! "intra" si te vei convinge
Ufff...si daca eu le am pe toate, dar mi-as dori si un sot de nota 9, plus un catel fara par, unicat in lume?
@dreamerlainern - pai, dupa cum spune, pentru ca are deja amant de 10!
@sabinutza, pentru ca nu esti pretentioasa iti ofer si tie 2 cuie gratis, in care sa-ti agati aceste pofte
Raspunsuri: 1. da (in Brasov daca se poate),
2. da, ma multumesc si cu un Mercedes-Benz SLR McLaren, costa doar 450.000 euro
3. da, sa fie in Mallorca, ca asa sunt mai aproape de familie,
4. da, cu toate ca in Tenerife am fost o pot schimba pe Ferradura?
5.nu, de amant nu am nevoie deja am unul care face cat trei (amant, sot si prieten).
si acum ce facem? mai sunt cuie la tin ein firma sau nu?
1. Nu
2. Nu
3. Nu
4. Nu
5. Il am deja.
Cele de deasupra le las in baza amantului; ce pana mea, merit!
yukio16 întreabă:
DaciaRomania întreabă: