:o Iti bati joc de mine? Astfel de drame nu trebuie facute publice. CONDOLEANTE.
Toti am trecut prin asemenea drame. Sti, imu esti draga. Iti voi spune 69. Bine?
Ehhh..sti tu..in spatele acelui tip, cel putin cred ca esti baiat, se ascunde o domnisoara foarte atragatoare. )
Sunt băiat, dăăă, stai sa mă uit in blugi...dap, băiat sunt. Daca vrei sa cauti o fata, nu ai găsit persoana potrivita. Sau esti ggaayy? Hmmmm, atunci va trebui sa te evit.
M-ai gasit. Sunt gay (( Te iubesc in secret..sa sti ca nu iubesc nici o fata de la mine din scoala, ma gandesc non-stop la tine.
Maniac mic ce esti... Valea de lângă mine. Nu ti-ai găsit alt nebun? Doar pe mine? Cauta-i pe Ashadow si Tudorel, ca si aia sunt gay.
Eh, draga, doar tu imi esti drag, nu mi-as putea trada "femeia". Lasa-i pe ceilalti, tu esti important.
Hai draga mai taci, stiu ca in interiorul tau ma iubesti. Hai ca ma duc la baie, ma voi gandi la tine. ))
Sti ceva? Ma despart de tine! Am terminat-o! PA! Avea dreptate unicornul meu in privinta ta!
Nici nu am fost împreună, dar PAaaaaa! DU-TE! Drum bun si cale Batuta! Valea, dealu' ce vrei tu... Am mai scăpat de o pacoste! Yeeeeey!
Baaai, tu nu mă confunzi pe mine cu Base, clar?
Si încă ceva, când ai spus "Duie Maisuki" ai spus ca iubesti M****. Fraiere, tot tu te faci de rht. Hahhahaha...
Venerabilul întreabă: