| Exilee a întrebat:

Waw. Chestia este urmatoarea: trebuia sa ajung la compania Apple in 3 ore deoarece am primit vestea cu intarziere. Am facut o baie cu apa la - 10 grade celsius, m-am aranjat frumos dar masina mea fusese distrusa, desi stiam ca cineva intentiona ca eu sa nu ajung acolo. Cand-colo, incep sa urlu si vad ca o maimuta intr-un BMW luxos vine si ma ia. N-am crezut vreodata ca o maimuta poate sa conduca asa de "bine". ( in buletin am vazut ca detinea o linie rosie), dar am privit-o cu indiferenta). AM accidentat cred ca vreo 56 de masini, mancaram banane la volan, si cand o geamul s-a murdarit de insecte, a iesit pe geam pentru ca sa faca "curat" si am intrat cu masina intr-un bazin. Au trecut 20 de minute. DUpa il vad pe un sofer de camion ( si el avea tot in buletin linie rosie). AM fost cuvehiculul pana-n Tara Prajiturilor cu Ciocolata, iar apoi nici 2 minute n-au trecut ca "din cer" apare apare o domnisoara ( era dintr-o masina a unuia care facuse accident). AM inteles ca si ea mergea tot cu noi. e mult de zis, dar intr-un final camionul a facut praf un club de noapte, iar noi 2 am ajuns fericiti la companie big grin

11 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

De curiozitate tu lucrezi la Durex?

| Exilee explică:

Si nevatamati*

| Musique a răspuns (pentru Exilee):

Poți edita întrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mancat banana? laughing

| Bia001 a răspuns:

Wow,credeam ca nu ma pot plictisii mai mult, insa dupa ce am citit asta, nu numai ca m-am plictisit mai mult, ci am inteles si ca ai o imaginatie fumata.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Ok.Ce bei?

| Anisia170 a răspuns:

Aha...macar domnisoara era frumoasa?

| Exilee explică (pentru Anisia170):

Ca tine chiarwinking

| Anisia170 a răspuns (pentru Exilee):

Mersi (iar daca erai ironic. Du te.) dar mersi

| Exilee explică (pentru Anisia170):

Nu eram ironic. EU vorbeam serios. Esti o persoana magnifica, minunata, pura ce tulburi lumea cu voluptatea ta.

| Anisia170 a răspuns (pentru Exilee):

Ammm mersi stiu sunt tarewinking