Eu il stiu p-ala cand pe drum spre casa mergi normal,incet, cu calm si cum pui piciorul in casa incepi sa dansezi ca un neandertal in jurul pterodactilului la rotisor si cand in ultimul moment ajungi in baie, incepi sa te zbati ca sa-ti dai jos pantalonii, dar realizezi ca ai si curea, chiar daca mereu ai curea.
Il cunosc foarte bine, am fost chiar si intr-un pub cu el si am stat de vorba la un pahar de sampanie pentru copii.
Nu, însă odată mi s-a întâmplat să vin foarte încrezător acasă(uneori însoţit), să vreau să deschid uşa şi să realizez, terifiat, că nu am chei şi că părinţii sunt plecaţi din localitate pentru următoarele 6 ore.
http://static.comicvine.com/......-oh-go.png
Oh și ce-ai făcut? Ai mers la un prieten?
Nu. Am luat un par şi am făcut uşa "fifty-fifty".
Oricum, am stricat frumuseţea şi aşa slab existentă a răspunsului ăla prin "odată mi s-a întâmplat să vin foarte încrezător acasă(uneori însoţit)". Cât nonsens.
Cum se face că întrebarea asta mă duce cu gândul la un răspuns pe care l-ai dat mai demult:
Http://www.tpu.ro/......amplat-in/
?
Eh...am mai postat și eu ceva după câteva luni și deh..nostalgia
Mie mi s-a intamplat asta.
Si cand nu aveam pe cel mic sa il iau la injuraturi din cauza mamei, am luat cainele si l-am spurcat in injuraturi
Şi intri în casă cu viteza luminii şi faci ca o maiumuţă la împerechere şi începi să loveşti tot ce îţi stă în cale, pe deasupra îţi mai sperii mama încât tresare încât să se agaţe de lustră şi te mai şi ceartă sau îţi spune vreo două, după ce că eşti deja eşti pe jumătate leşinat şi simţi că explodezi, iar tu te mişti în ritm electrizant către baie, împletindu-ţi picioare unduios şi încet te mişti ca să opreşti puţin inevitabilul. Iar după tot chinul, vine şi momentul acela splendid în care te simţi uşurat şi îţi dau vreo câteva lacrimi în colţul ochilor, şi te bucuri atât de mult, căci erai la un pas să faci pe tine, şi nimic nu mai contează în acele clipe senzaţionale.
Daaar nu, nu mi-a întâmplat niciodată.
lamasanustefan întreabă: