"Sunt aici, la mine sub tricou, rasuna-n minttea mea zi de zi ca un ecou. De ce sa sufar eu pentru voi, o zic din nou, bag ****-n lume si v-o fac cadou"
Http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
here, mah babe...
Dupa vechea vorba "fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor"...trage singur concluzia.
Vremea va fi aproximativa, cu vant moderat dinspre dosul meu spre creierul tau.
P.P. Cine ti-a spus ca ai umor a mintit. Doar cat sa nu-ti tai venele
Senzațional. KronstadtRevival printr-o intervenție a shamanilor din Amazon s-a ales cu un c0i în plus ca să-i egaleze masa cerebrală. Ce mai faci amice? Nu te-am mai zărit de mult pe acest plai mirific.
p.s. sper să vezi dincolo de graniță mesajul.
Unicul neuron (pe care-l pun la lucru intens) inca mai functioneaza
Bai Kazimire... am intrat si eu sa vad cum se mai distreaza lumea p-aici, si mi-au dat lacrimile de ciuda. Mi-e ciuda ca nu cunosc vreun medicament care sa-mi induca "nonumorul", poate ajung user-ul anului. Apoi, am mai intrat o data, ca sa-ti raspund. In rest, toate bune si la locul lor. Seara faina!
Hehe. Și ziceai mai demult că mă complac și mă cobor la nivelul pupincuriștilor prorpii. Ei bine află că acum am mulți hateri care nici măcar n-au ajuns la pubertate. Singurul motiv pentru care mai stau pe site e să-i fac să-și bage propriile organe de reproducere în cuptoru de microunde de ciudă/ură. Și app pierzi categoria religie... e un dar "divin" de a râde în hohote de îndoctrinații mădularului meu.
Kazimire, no pain no gain. Cateodata trebuie sa coboram in beci ca sa putem vedea cerul. Poate suna tampit, dar asta cred. Seara faina!
Julyly2089 întreabă: