@sharky parere gresita ...am 22 de ani
si am editat-o ca era prea ...
Cine sunt autorii unor astfel de descoperiri?
Nu cumva renumitii cercetatori britanici?
E merge si asta dar mai rar se intimpla asa ceva din punctul meu de vedere sa ajuns mai rau ca animalele unele animale au stapinire in privinta sexului dar omul a ajuns pre-a departe, uneori scarbos(succes)
Unde le gasesti?)))))))))))))))
Rezistenta femeia aia!
Ala cred ca a avut mai multe cam putine pentru 55 de femei inseamna ca putine iau placut.)
Sex este atunci cand iubesti, sexul adevarat este atunci cand doresti sa fi una cu persoana pe care o iubesti, Biblia spune ca asa sa ve iubiti cum a iubit Dumnezeu biserica, Dumnezeu a iubit atat de mult biserica incat La trimis pe singurul Lui Fiu pentru pacatele noastre, pentru ca biserica sa aiba speranta, dragostea implica sacrificiu daruire, in interior este cea mai mare satisfactie, exteriorul este trecator placerile sunt trecatoare si cei enumerati mai sus au ajuns la o concluzie la tot ce au facut este trecator iar ei am ramas tot goi in interior, a fost o placere de moment care ma va costa in viitor. daca Dumnezeu nu i iubea in 3 zile erau la 3 m sub pamant dar Dumnezeu are mila de ei, niciun curvar nu va mosteni imparatia Lui Dumnezeu, nu va inselati!@ vei merge in locul unde iti vei aminti de lucrurile jegoase pe care leai facut si te vor apasa si te vor apasa si te vei chinui dezamagit stiind ca ai fost inselat ai fost mintit de conceptia lumi!
invisibleboy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BogdanelululTheGodfather întreabă:
Julyly2089 întreabă: