Ai luat calificative si note azi? E școala altfel, nu se dau calificative!
Ce clasa esti? A treia? Sa vezi tu la gimnaziu, nici cinci nu o sa mai ai... nu e cazul meu (am zece si sunt a 7-a), dar vorbesc si eu, in general aproape toti au avut FB la primara, dar la gimnziu nu mai e asa usor, de exemplu in a 6-a la mine au ramas si corigenti. La liceu cred ca va fi mult mai greu, deci nu te mai lauda! Cred ca chiar este foarte greu la facultate...
Omule, sunt la liceu. Te rog, nu mai comenta pana nu vezi categoria. Frate, "AMUZAMENTE", e pusa la misto intrebarea. Si cine crezi ca ar zice asta? Si te lauzi ca ai zece si esti a 7-a? Sa te vad la a 9-a. Eu am luat in a 7-a un sigur 9 la romana, si 2 de opt la desen, in rest zece, sa te vad la a 9-a, e mult mai greu, acum am noroc daca iau 10, te obicei iau 9 doar asa, ca tot "ma laud".
Ai spus ca ai luat FB. Astea nu sunt glume, pentru ca lumea te crede. Si sunt doua clase diferenta, plus ca in a 5-a am avut media 9, 86; a 6-a : 9, 92, si a7-a sem 1 : 10.00
E prima intrebare T/A pe care o vezi, si te iei de mine? Nu e T/Glume, ci T/A. Aici se glumeste, nu trebuie sa fie bune glumele+ e prima intrebare de la categoria asta pe care o vezi? Macar nu comenta negativ daca e prima intrebare din viata ta de la T/A pe care o vezi.
Sunt pe TPU de 1 an si 6 luni si raspund la T/A (mai ales categoria asta) de cam 10 luni. Deci tu de cat timp spuneai ca esti pe site?
Daca raspunzi de 10 luni, te-as cunoaste, si sunt de 9 luni pe site, si de 9 luni ma uit la T/A, deci diferenta de o luna. Nu scriu de 9 luni dar de 9 luni ma uit+ tu abia raspunzi, poate o data pe luna, nu te cunosc deloc.
Cred ca esti de 3 zile pe T/A. Daca ai avea vechime ai stii ca nu toti ne cunoastem intre noi pe T/A. Sunt doar cativa care se baga mai mult in seama si de aceea sunt mai cunoscuti. De exemplu, eu nu am mai auzit de tine pana acum, tu nu ai mai auzit de mine etc...
Eu sunt genul care se baga in seama... Clar, nu sunt din ala care doar se uita. Raspund la toate intrebarile aproape si pun intrebari destul de multe. Tu nu am vazut ca ai pus nici macar o intrebare.
Stii ceva, nu sunt chiar asa porc, vreau sa ajut la formarea unei comunitati mici T/A, intr-o comunitate nu trebuie sa se certe userii. T/A e cel mai tare!
A 3-a ma!
Whoa... cred ca e tare.
Eu am luat bulina portocalie
Bulina portocalie?! Da ce? Suntem la gradinita?
Nu, suntem la facultate. Mai am un pic si dau doctoratul.
Si acum sa inteleg ca vrei funda...
Nu momentan.
Momentan...adica sa astept pana îmi răspunzi la întrebare...sau ce?
Nu vreau, o "pastrez"+ fac o fapta buna pe-acolo, una doua, poate ajung top 1.
Maaaine top 1.
Tot aia...
Girly97 întreabă: