De fapt TPU s-a dus de râpă de când aţi apărut voi, ăştia "revoltaţi" care vă luptaţi dar nici măcar nu aveţi habar pentru ce şi cu ce mijloace vă luptaţi. Valoarea unui user nu se măsoară în cât de amuzant este, iar regulile sunt pentru toată lumea. E greu de priceput aşa ceva? Şi totuşi, tot pe Stela o acuzaţi. Ea nu se uită la nume, se uită la ce face fiecare. Iar dacă un tip e amuzant, nu înseamnă că e în spiritul TPU, înseamnă doar că e amuzant. Nu vreau să îi critic pe cei care i-ai menţionat, vreau doar să vă arăt că de fapt îi idolatrizaţi prea mult. Ce au făcut ei pe site mai mult decât oricare altul? Gândiţi-vă şi aşa...sunteţi mult prea axaţi pe o idee şi vă luptaţi toţi cu umbra voastră. Şi uite cum cu răspunsurile astea voi ajunge să fiu înjurat de tot T/A şi sunt sigur că veţi şi începe să mă acuzaţi că eu sunt cel cu stupizii şi raportările...de parcă nu aş avea un lucru mai bun de făcut
In sf cineva care zice si de saracu Kazimir probabil stela nu are simtul umorului. eu unu am fost suspendat ca am zis pu...etc acuuuu o luna. deci cineva care nu are ce face se uita la toate raspunsurile sa vada unde am calcat stramb
Soarta...dacă Stela ştie numai să-şi facă unghiile cu roşu...
Şi eu aştept să fiu suspendată...dar îţi zic sigur, mie nu-mi va duc e nimeni doru'
Cateluso,ai turbat mamica? Sau ti-e ca ti l-a suspendat pe Catelusu? Glumeam.Dar pana unde aveti de gand sa ajungeti cu intrebarile astea? Si de ce doar aici la categoria asta? Credeti ca daca va plangeti si va smiorcaiti atat rezolvati ceva? Amintiti-va ce mandri va simteati de campania lu' peste prajit, o faceati pe seriosii, pe martirii.Acum suportati repercursiunile dar nu va mai vaitati atat!
Oare e imposibil sa faci cinspe mii de conturi dupa ce ai fost suspandata la primul?
ca merita! niste porci imputiti, dom'le! Daca as putea as parui-o pe Bastet asta de as lasa-o fara scalp!
De la cafea. uite asta este un exemplu d intrebare stupida.ce va complicati voi asa de tare.d parca ar fi sfarsitul lumii.site Stela c face acolo...voi restul sunteti niste simpli useri.printre care sh eu.asa ca vedetiva d treaba voastra sh puneti intrebari normale...ca nu poti sa rezolvi u nimic din toate problemele siteului
Cretaker o sa fie suspendat pentru ca a zis acum x timp cuvantul cu p. Sau cu f. Nu vreau ca si el sa treaca prin asta, dar sunt sanse, din pacate, sa o faca.
Julyly2089 întreabă: