| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Wtf?! Pare credibila povestea. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Bixx a răspuns:

Deci imi place faza cand unicornu apare din cartea aia pe care o tinea satanistu` ala ascunsa in padurea aia de pomi care faceau acadele. Woww. sau imi placu' partea cand... cand... cand

Despre ce vorbeam?

7 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Extreeeeeeeeemm.

Răspuns utilizator avertizat
| gabi5771 a răspuns:

Ce poveste are Wtf?

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu zic pas.

| TwixulDrept a răspuns:

Amaziing hypnotized

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

Hahaha...guys eu vroiam sa va arat o intrebare pe care a pus-o o fetita pe nume Tina. Dar din pacate a i-a fost stearsa intrebarea.
Iar intrebaea era pusa la Dragoste si Sex si zice asa:
" Buna.Ma numesc Tina si am 8 ani. Ieri bunicul meu si-a bagat puta in mine. A zis sa pun si gurita si sa beau apa aia alba. Am baut apa dar nu era asa gustoasa ca era calda. Maine vine mami acasa. Ce sa fac? ''
acum nu stiu eu daca era adevarat sau doar pusa la misto. si i-am raspuns asa:
''Wow. O_o imi plac fanteziile tale, dar uite ceva mai tare...il prinzi pe bunicul tau de puta pana ramane fara aer. Dupaceia ii dai foc. Gratar gustos iti doresc iar bunicului tau cat mai putine zile. App, T/a este la subsol. ''
Credeti ca e adevarata treaba?

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

Hahaha...guys eu vroiam sa va arat o intrebare pe care a pus-o o fetita pe nume Tina. Dar din pacate a i-a fost stearsa intrebarea.
Iar intrebaea era pusa la Dragoste si Sex si zice asa:
" Buna.Ma numesc Tina si am 8 ani. Ieri bunicul meu si-a bagat puta in mine. A zis sa pun si gurita si sa beau apa aia alba. Am baut apa dar nu era asa gustoasa ca era calda. Maine vine mami acasa. Ce sa fac? ''
acum nu stiu eu daca era adevarat sau doar pusa la misto. si i-am raspuns asa:

Wow. O_o imi plac fanteziile tale, dar uite ceva mai tare...il prinzi pe bunicul tau de puta pana ramane fara aer. Dupaceia ii dai foc. Gratar gustos iti doresc iar bunicului tau cat mai putine zile. App, T/a este la subsol.

Întrebări similare